• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Stanković: Partizan oborio rekord u dugim loptama

Autor mondo.rs

"Nisam mogao da ih preglasam, zbog toga sam izgubio glas", osvrnuo se Stanković na podršku navijača.

 Dejan Stanković: Partizan oborio rekord u dugim loptama Izvor: MN PRESS

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je zadovoljan današnjom utakmicom protiv Partizana, iako je završena nerešenim rezultatom: Zvezda - Partizan 0:0.

"Zadovoljan sam. Sa ovim momcima sam mesec i po dana, četiri utakmice, a Savo ima prednost, godinu dana, njegova ekipa igra dugo zajedno. Videla se razlika od poslednjeg derbija do sad. Ovo je dug proces, neću odustati. Momci me prate, pravi su vukovi što sam im i rekao danas, i zajedno možemo mnogo toga da napravimo", rekao je Stanković na konferenciji za novinare posle utakmice.

Možda će vas zanimati

Crvena zvezda je na svom stadionu igrala 0:0 sa Partizanom u 24. kolu Super lige Srbije, posle kog i dalje ima 11 bodova više od "večitog" rivala na prvenstvenoj tabeli.

"Kada se derbi završi 0:0, to nije baš popularno, ali nemam šta da zamerim. Naprotiv, prvo poluvreme smo bili pravi. Ako Partizan nije igrao dobro to je zaslugom mojih momaka. Oni (Partizan) su oborili rekord u dugim loptama. Žao mi je drugog poluvremena jer je bilo seckanja, pauza. Partizan je napravio ono što je napravio zahvaljujući našim greškama. Bilo je kardinalnih, ali nismo izgubili hrabrost i volju", kazao je Stanković.

Posebno je bio zadovoljan mlađim igračima, Veljkom Nikolićem, Željkom Gavrićem i Njegošom Petrovićem.

Zahvalio je Ričmondu Boaćiju i Milanu Rodiću koji su igrali povređeni.

"Ne zaboravite, imali smo Velju, Gavru, Njegu, momke koji su podmladili ovaj tim i na koje sam veoma ponosan. Starije koji su sve to držali koji su pod kontrolom. Tu su i Boaći i Rodić kojima zahvaljujem lično jer su igrali polu-povređeni, pod injekcijama, dali su sve od sebe i izgurali koliko su mogli", naveo je trener Crvene zvezde.

Stanković, koji je promuklim glasom razgovarao sa novinarima, pohvalio je navijače Crvene zvezde.

"Nisam mogao da ih preglasam, zbog toga sam izgubio glas. Hvala našim navijačima, to je nestvarno. Uživam u svakoj sekundi kada sam na Marakani. Komplimenti što bi rekli Italijani, našem severu, svim Zvezdinim navijačima", istakao je Dejan Stanković.

Zvezda tri "večita" derbija zaredom nije dala gol Partizanu, a Stanković je naveo da će ekipa raditi na efikasnosti.

"Žao mi je kao navijaču. A, sada kao trener... Krećemo od momenta kada sam ja krenuo sa Zvezdom. Nismo primili gol od druge, treće i četvrte ekipe na tabeli, nismo očekivali da ćemo od Inđije... Nismo dali protiv Partizana, ali radićemo na efikasnosti", rekao je Stanković.

Zvezdini fudbaleri će imati dan odmora posle čega će početi priprema za duel sa Mačvom, a Stanković je najavio da crveno-beli idu na pobede u narednim utakmicama.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC