• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đilji "opleo" po Ronaldu: Otišao zbog majke, a slika se samo pored bazena!

Autor mondo.ba

Đovani Koboli Đilji, bivši prvi čovjek "Stare dame" žestoko je kritikovao ponašanje Kristijana Ronalda u karantinu u Madeiri, ali i njegov odlazak iz Torina u vrijeme pandemije koronavirusa.

 Đovani Koboli Đilji kritikovao odlazak Kristijana Ronalda u Portugal u doba koronavirusa Izvor: Guliver/Catherine Ivill/Getty Images

Bivši predsjednik Juvea smatra da je odlazak portugalskog napadača u Madeiru podstakla i ostale igrače crno-bijelih da napuste Torino u doba pandemije koronavirusa, koji je jako pogodio sjever Italije.

Portugalcu je dopušteno da se vrati na rodnu Madeiru prije nego što je javni život u Italiji potpuno zaustavljen, a cijela ekipa Juvea provela je u karantinu nakon što je Danijele Rugani bio pozitivan na Covid-19.

Možda će vas zanimati

Ronaldo se vratio u Portugal zbog moždanog udara majke Marije Dolores, koja je otpuštena iz bolnice i nastavila je oporavak u privatnoj medicinskoj ustanovi.

Prema mišljenju Đilija, njen sin se bavi samo skretanjem pažnje na sebe fotografisanjem pored bazena, a zbog njegovog odlaska iz Torina, Juve je morao da pusti i Gonzala Iguaina, Miralema Pjanića i Daglasa Kostu da se pridruže porodicama izvan Italije.

"Situacija u Juventusu se zakomplikovala kad je Kristijano Ronaldo otišao. Rekao je da odlazi u Portugal zbog majke, ali sada se čini samo da se slika pored bazena. Kad je za Portugalca napravljen izuzetak, stvari su se raspadale i drugi su htjeli da odu. To nije smjelo biti ovako, već su svi morali da budu u karantinu", izjavio je Đilji za italijanske medije.

Bivši prvi čovjek "bjankonera" priznao je da je Juve bio satjeran u ćošak kada je u pitanju odlazak zvijezda izvan Italije. Mišljenja je da će aktuelnom šampionu biti teško da se vrati u takmičarsku formu kad se nastavi Serija A.

"Sada je jednostavno kritikovati, ali ne znam zašto su igrači željeli da napuste Italiju. Kada se vrate, biće im teže da se vrate u formu jer će morati da provedu dodatnih 14 dana u karantinu", dodao je Đilji.

Ronaldo je donirao milion evra za borbu protiv pandemije koronavirusa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC