• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Za tebe sam gospodin Kolarov!"

Autor Milutin Vujičić

Njegova reč se poštuje...

 "Za tebe sam [gospodin] Kolarov!" Aleksandar Kolarov Gonzalo Vilar Izvor: Guliver/Octavio Passos/Getty Images

Gonzalo Viljar stigao je ove zime iz Elčea u Romu, do sada je upisao samo jedan nastup za "vučicu", tako da nema mnogo zanimljivih dogodovština sa terena, ali ima iz svlačionice - što je podelio u intervjuu sa španskim "frilens" novinarom Mikelom Kvintanom.

Mladi španski vezista, koji je stigao u Rim kao veliki potencijal, otkrio je da je imao vrlo zanimljiv doček u klubu kada je upoznao srpskog kapitena Aleksandra Kolarova.

Možda će vas zanimati

Iskusni levi bek, jedan od najvećih autoriteta untuar svlačionice, znao je kako da se našali sa golobradim Viljarom kome je tek 21 godina, a u veliku Romu stigao je iz drugoligaša, tako da mu je trenutno ovakav nivo fudbala potpuno nepoznat.

"Prvog dana kada sam stigao u Romu posetio sam naš sportski centar. Ekipa je već trenirala i ručala zajedno, a onda me je dočekao Kolarov koji priča malo španskog... Odmah je povikao 'Gonza, koliko imaš ti godina? 21? Slušaj... Ja imam 35 i od sada sam za tebe gospodin Kolarov!'", ispričao je Gonzalo Viljar i kazao da ga je ekipa lepo prihvatila za sada.

Mladi fudbaler je rekao da mu je drago da se bori na terenu zajedno sa fudbalerima kakvi su Kolarov i Džeko, koje je gledao do sada samo na TV ekranu, a poručio je da se nada da će ispuniti očekivanja navijača "vučice" u godinama koje dolaze.

Viljar je do sada igrao za Valensiju "B" i Elče, a bez obzira što nije bio zvučno pojačanje u Romi veruju da su "ukrali dragulj ispod radara". 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC