• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fotografija zbog koje će Rakitić morati da napusti Barsu!?

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Usijao se njegov Instagram profil, a mnogi su taj potez shvatili kao provokaciju.

 Fotografija-zbog-koje-Ivan-Rakitic-mora-da-napusti-Barselona-prelazni-rok-Rakitic-napusta-Barselona Izvor: ALEX CAPARROS/GETTY IMAGES EUROPE

Navijači Barselone gube živce sa Ivanom Rakitićem!

Hrvatski internacionalac se ponovo našao na meti navijača kluba za koji navija, a ovoga puta zbog fotografije koju je objavio na svom Instagram profilu.

Možda će vas zanimati

Rakitić je "navukao gnjev" navijača na sebe kada je na svom Instagram profilu riješio da u nedostatku fudbala, u pet dana napravi po jednu objavu o svojim omiljenim momentima u karijeri.


Tako su se na listi našle Rakitićeve partije protiv Sent Galena (u dresu Bazela) i Bajerna (u dresu Šalkea), podizanje trofeja Lige Evrope kao kapiten Sevilje, a onda i trofeja Lige šampiona kao igrač Barselone 2015. godine.

Ipak, čitav problem je nastao prilikom pete objave.

Bila je to utakmica Hrvatska - Argentina na Svjetskom prvenstvu 2018. godine, kada su "vatreni" slavili 3:0, a u nizu fotografiju jedna je naljutila navijače Barse.

Na slici se vidi detalj kada Rakitić uspješno dribla pored svog klupskog saigrača Lionela Mesija, koji je ostao na zadnjici.

Izvor: Guliver/Getty images/Clive Mason, Clive Mason/Getty Images Europe

Navijači "blaugrane" su pohitali da Rakitiću ostave brojne negativne komentare među kojima je najviše bilo onih "Rakitić Out", u želji da Hrvat napusti klub već ovog ljeta.

To se pominjalo i ranije i mnogi su već smatrali da bi to lako moglo da se desi, imajući u vidu da je Rakitiću već 32 godine i da više nije na vrhuncu svojih mogućnosti.

Mnogi su požurili da kažu i da Mesi poslije ovoga neće dozvoliti da Rakitić ostane u klubu, ali najvjerovatnije je i da su ovakve reakcije bile pretjerane.

Rakitić je podijelio čak deset fotografija sa meča protiv Argentine, na kojem je i bio strijelac. Ipak, sačekajmo ljeto...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC