• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crveno-beli autobus dobrih dela

Autor mondo.rs

"Divan, sunčan dan smo zaokružili jednim lepim druženjem sa našim zvezdašima".

 Fudbaleri-Crvene-zvezde-pomagali-veteranima-kluba-i-starijim-sugradjanima Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crveno-beli autobus vozio je danas Beogradom momke spremne da dobrim delima i humanitarnim radom pomognu našim najstarijima, ali i veteranima najpopularnijeg kluba u Srbiji.

Možda će vas zanimati

"Fudbalski klub Crvena zvezda nastavila je i danas sa akcijom pomoći članovima kluba starijim od 65 godina i veteranima, a mali znak pažnje našim zvezdašima delili su mladi prvotimci Njegoš Petrović i Veljko Nikolić. Naš brendirani autobus, poklon Fondacije za potrebe Omladinske škole, i danas je izazivao pažnju vijagujaći ulicama glavnog grada Srbije", objavio je šampion Srbije na zvaničnom portalu..

Izvor: MONDO

Dve kese poklona, jedna iz potrošačke korpe, druga sa poklonima Crvene zvezde, koje su naši stariji zvezdaši dobijali su samo mali znak pažnje kluba.

Njegoš Petrović i Veljko Nikolić su momci koji su i u ovo vreme Vanrednog stanja zbog pandemije korona virusa bili na raspolaganju starijima u porodici i komšijama pa su sa oduševljenjem obavili svoj današnji zadatak.

"Divan, sunčan dan smo zaokružili jednim lepim druženjem sa našim zvezdašima. Naša ekipa na godišnjem nivou ima mnogo humanitarnih akcija ali ova je neobična, posebna. Upoznali smo divne ljude, ispričali su nam neke do sada neispričane priče i zaista nam je puno srce što smo dali skorman doprinos da im dani u izoalciji što brže prođu. Zvezda je još jednom pokazala koliko je veliki kluib a mi igrači smo tu da pomognemo. Nadam se da smo usrećili ove ljude", rekao je Petrović, koji je dodao da mu je bilo drago da čuje od veterana da jedva čekaju kraj vanrednog stanja i početak proslave titule.

"Postali smo bogatiji za jedno neobično iskustvo. Svi ti stariji zvezdaši imali su zanimljivu priču, govorili su nam o mnogim utakmicama iz davnih vremena. Mnogo vole Zvezdu i usrećili su me koliko i ja njih danas. Bilo je interesantno, drago nam je da smo uspeli da obradujemo te divne ljude. Nadam se da ćemo svi istrajati u ovom vremenu i da ćemo se sačuvati jer zdravlje je najvažnije", istakao je Veljko Nikolić.

Crvena zvezda će od ponedeljka nastaviti da deli pakete pomoći na adrese vernih zvezdaša u Srbiji, naveo je klub na kraju teksta.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC