• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Garet Bejl ne ide iz Reala dok "ne osedi"

Autor Milutin Vujičić

Naplatiće i zadnji dinar u Madridu pre rastanka...

 Garet Bejl ne ide iz Reala dok "ne osedi" Izvor: Guliver/Denis Doyle/Getty Images

Garet Bejl baš nema nameru da napusti Real Madrid.

Već nekoliko sezona traje njegova "selidba" iz kluba, činilo se da je prošlog leta bio najbliži odlasku u Kinu, međutim tražio je uslove koje više ni u Aziji ne žele da ispune. Stoga, jedan od najboljih igrača ove decenije ostao je "problem" Zinedina Zidana.

Možda će vas zanimati

Nije tajna da ga "Zizu" ne vidi u svojim zamislima, nervira ga i što je prečesto van terena, ali ako je mislio da će ga oterati premeštanjem na klupu - grdno se prevario.

Garet Bejl planira da ostane član "kraljevskog kluba" sve dok i traje njihov sporazum (ima ugovor do 30. juna 2022. godine) prenosi španski list "Sport", a to je problem za koji Zinedin Zidan nema rešenje u ovom trenutku pošto je tražio da ODE.

Bez obzira na to što Bejl nije omiljen ni kod navijača, koji mu često i zvižde zbog davanih izjava, u ovoj fazi karijere ne misli preterano o ličnom napretku i želi da dobije "svaki dinar" od Reala.

Prema slovu ugovora, Bejl dobija 14,5 miliona evra godišnje (bez bonusa), što znači da će njegov boravak na "Santjago Bernabeuu" skupo koštati klub i to u vreme krize, s tim da će i Velšanin, kao i ostali igrači, do kraja pandemije dobijati manje novca (10 do 20% niža plata).

S obzirom na to da će "kriza" udariti i na kupovnu moć drugih klubova, sasvim je jasno da u ovom trenutku ne postoji niko ko bi Garetu Bejlu obezbedio skoro 30 miliona u dve godine.

Fudbaler koji je došao za 100 miliona evra iz Totenhema u leto 2013. godine, i koji je učestvovao u osvajanju četiri pehara Lige šampiona, uz veliki broj važnih golova, a iako je nepoželjan sačekaće da "osedi" u Real Madridu pre nego što pokupi stvari.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC