• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boaći i Garsija obilazili zvezdaše: Vidimo se uskoro na "Marakani"

Autor Jovan Terzić

Crveno-beli nastavili akciju pomaganja veteranima i članovima kluba starijim od 65 godina.

 Boaći i Garsija obilazili zvezdaše: Vidimo se uskoro na "Marakani" Izvor: FK Crvena zvezda/Facebook/Nikola Mitić

Dok u svojim domovima čekaju da im jave kada će ponovo na teren, fudbaleri Crvene zvezde vreme u karantinu prekraćuju i humanitarnim akcijama.

Već nekoliko dana prvotimci crveno-belih obilaze veterane svog kluba i članove starije od 65 godina, noseći im namirnice i poklone iz klupske prodavnice. 

Možda će vas zanimati

Red je ovaj put bio na tandem stranaca, Ričmonda Boaćija i Matea Garsiju.

"Bogu hvala što nam je omogućio da danas budemo ovde i da u ime kluba pomognemo na ovaj način naše starije članove i veterane. Neverovatan je dobar osećaj biti u ovo vreme na ovako humanom zadatku i neizmerno mi je drago da sam mogao da budem deo ove sjajne akcije Crvene zvezde. Poželeo sam svima zdravlje u nadi da će ova pandemija što pre proći. Nadam se da ćemo se uskoro videti na 'Marakani'", priželjkuje Boaći.

"Veoma mi je drago što sam danas mogao da budem deo ove sjajne akcije našeg kluba, koji je pokazao da nikog ne zaboravlja. Posebno sam srećan što su svi stariji zvezdaši kojima smo doneli ovaj mali znak pažnje zdravo i dobro, pa se nadam da će tako i ostati. To im od srca želim. Ne mogu da krijem, prijale su mi njihove reči podrške i po koji dobar savet, a ja, kao i svi mi u Crvenoj zvezdi, jedva čekam da se vanredno stanje završi i da se vratimo normalnom životu", dodao je Garsija.

Podsetimo, Zvezda je u trenutku prekida sezone zbog pandemije korona virusa bila prva na tabeli sa 11 bodova više od drugoplasiranog Partizana. 

Po poslednjim - nezvaničnim - informacijama, sezona će biti nastavljena poslednje nedelje maja ili prve u junu, a biće odigrana samo preostala četiri kola do plej-ofa i plej-auta, bez doigravanja, kao i poslednje tri runde Kupa.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC