• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udružili se bivši zvezdaš i partizanovac i napravili sjajnu stvar za Srpsku

Autor mondo.ba

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Marin i fudbalski menadžer Nikola Damjanac, koji je u karijeri bio golman Partizana, donirali su vozilo Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

 Marko Marin, Nikola Damjanac poklonili vozilo za UKC RS Banjaluka Izvor: MN PRESS

Radio-televizija Republike Srpske (RTRS) objavila je u ponedjeljak da je nekadašnji njemački reprezentativac Marko Marin zajedno sa Nikolom Damjancem, nekada golmanom Partizana, donirao vozilo "Folksvagen kedi" Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske .

Možda će vas zanimati

Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske Vlado Đajić potvrdio je ovu informaciju u razgovoru za agenciju Srna, istakavši da je donacija veoma značajna jer zbog epidemije virusa korona rade na dvije lokacije.

"Automobil ćemo koristiti za prevoz lijekova, sanitetskog materijala i hrane za pacijente i zaposlene na staroj lokaciji UKC-a. I ovaj put smo, kao i na humanitarnim utakmicama, uspjeli da objedinimo Partizan i Crvenu zvezdu, kao naša dva najveća kluba koji imaju najveći broj navijača i u UKC-u", rekao je Đajić.

On je podsjetio da su se unazada mjesec dana od kada je nastupila epidemija virusa korona javili brojni pojedinci i kolektivi sa željom da pomognu UKC-u, te zahvalio svima koji su na taj način doprinijeli liječenju stanovnika Republike Srpske.

Marin, koji je rođen u Gradišci, trenutno je igrač Al Ahlija, a dosad je u karijeri igrao za Crvenu zvezdu, Borusiju Menhengladbah, Verder iz Bremena, Čelsi, Sevilju, Fiorentinu, Anderleht, Trabzonspor i Olimpijakos.

On je, takođe, izrazio želju da nastupi i za reprezentaciju Republike Srpske, ukoliko ta selekcija dobije dozvolu FIFA za odigravanje prijateljskih utakmica sa drugim selekcijama, po uzoru na ekipe Katalonije i Baskije.

Damjanac je s druge strane rođeni Mostarac, koji je tokom igračke karijere nastupao i za holandsku Rodu, turski Antalijaspor, ruski Saturn i brazilski Fluminense, a danas radi kao fudbalski menadžer.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC