• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samo tri lepša u istoriji - Francuzi Stankovićev lob stavili na 4. mesto

Autori mondo.rs Autori Dušan Ninković

Lobovanje Manuela Nojera se još uvek pamti.

 Samo tri lepša u istoriji - Francuzi Stankovićev lob stavili na 4. mesto Izvor: Guliver, Valerio Pennicino/Getty Images Europe

Novinari Frans fudbala prave listu najboljih golova u Ligi šampiona, a navijači Crvene zvezde će na spisku pronaći i neka dobro poznata imena. Za sada su tu dvojica bivših igrača crveno-belih.

Nakon što je na 14. mestu liste svoje mesto zauzeo Dejan Savićević, zbog gola iz 1994. godine, sada se spisku pridodao i aktuelni trener srpskog šampiona. Dejan Stanković je sa polovine terena savladao Nojera, za 4. mesto na listi!

Možda će vas zanimati

Frans fudbal bira 50 najlepših pogodaka u ovom formatu Lige šampiona, odnosno od 1992. godine pa do danas. U konkurenciji je preko 3.000 golova, a ostalo je da se otkriju samo oni najbolji.

Za sada znamo da je pogodak Dejana Savićevića na mestu broj 14. On je u dresu Milana savladao Barseloninog golmana Zubizaretu 1994. godine, u finalu takmičenja.

Dosta kasnije, Dejan Stanković, nekadašnji vezista Crvene zvezde, a danas njen trener, postigao je gol protiv Šalkea. Istrčali Manuel Nojer, jedan od najboljih svetskih golmana u poslednjoj deceniji, bio je nemoćan.

Šalke je savladao Inter u tom meču, ali je taj pogodak bivšeg kapitena Srbije zauzeo odlično 4. mesto u ovom izboru. Ovaj gol je postignut 2011. godine, u sezoni u kojoj je milanski klub branio čuvenu ''tripletu''.

Kompletan spisak do sada proglašenih golova možete pogledati na sajtu Frans fudbala. Dvojica bivših igrača Crvene zvezde nalaze se u lepo odabranom društvu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC