• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako je Nedved "ostao" bez Lige šampiona: Sa njim idem svuda, samo ne tamo!

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

"Njega bih pratio bilo gde na svetu, ali..."

 Pavel-Nedved-izjava-Zoze-Murinjo-me-je-zvao-u-Inter-da-osvojim-Ligu-sampiona Izvor: Guliver/Getty images/New Press, New Press/Getty Images Europe

Pavel Nedved je iza sebe ostavio izvanrednu igračku karijeru. Osvojio je Zlatnu loptu 2003. godine, bio vicešampion Evrope sa Češkom i Juventusom, a osvojio je i Kup pobednika kupova. Međutim, Ligu šampiona nikada nije...

A do toga je lako moglo da dođe pre 10 godina!

Možda će vas zanimati

Legendarni Čeh je u razgovoru za italijanski "Tutosport" otkrio da je u leto 2009. godine dobio poziv koji u drugačijim uslovima ipak ne bi odbio. Zvao ga je Žoze Murinjo.

Portugalac je u leto 2009. godine hteo da se Nedved priključi njegovom timu i pojača njegove redove, međutim, postojao je tu jedan problem.

Murinjo je bio trener Intera.

"Posebni" ga je nagovarao da odustane od odlaska u penziju i činio sve da dođe u Inter i još jednom pokuša da osvoji Ligu šampiona.

"Žoze je znao da me jako privlači još jedan pohod na Ligu šampiona jer je nikad nisam osvojio, ali njegov plan nije upalio", rekao je Nedved.

"Nismo mogli da funkcionišemo zajedno. Pratio bih ga u bilo koji klub na svetu, ali ne i u Inter. Nisam to mogao da učinim", rekao je igrač koji je harao u dresu rivalskog Juventusa.

Murinjo kao da je nešto znao unapred - što mu se sa jednim igračem već desilo u Portu - pa je Inter tu sezonu i okončao triplom krunom, osvojivši pritom i jedini trofej koji je nedostajao Nedvedu...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC