• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaleri u Srpskoj na terenima tek od jula?

Autor mondo.ba

Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske uputilo dopis Fudbalskom savezu Republike Srpske.

 Fudbal u Republici Srpskoj tek od jula Izvor: FK Krupa/Nikolina Vidović

Iz Fudbalskog saveza Republike Srpske pisali su Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite RS o datumu kada bi fudbalski klubovi mogli da nastave sa nesmetanim radom, nakon čega je uslijedio odgovor ministarstva.

U dopisu koji je potpisao ministar Alen Šeranić navodi se da bi tek od 1. jula mogli da se steknu uslovi za povratak fudbala.

Možda će vas zanimati

"Obavještavamo vas da se u Republici Srpskoj planira postepeno povlačenje mjera koje su trenutno na snazi. Svaki korak ka ublažavanju ograničenja ili povlačenju određene mjere zahtjeva procjenu epidemiloške situacije u tom trenutku. U skladu sa navedenim, i u narednom periodu, dalje povlačenje mjera u Republici Srpskoj zavisiće od epidemiloške situacije, a o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena. Naglašavamoi da, imajući u vidu trenutnu epidemilošku situaciju, tek bi se od 1. jula moglo razmatrati postepeno povlačenje mjera po ovom pitanju", navodi se u dopisu Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS.

Iz krovne kuće fudbala Srpske zatim je saopšteno da će u narednim danima biti održan niz sastanaka, nakon čega će biti donesena konačna odluka o trenutno prekinutim prvenstvima.

"Fudbalski savez Republike Srpske će narednih dana održati niz sastanaka, kako sa nadležnim državnim organima, tako i sjednicu Izvršnog odbora FSRS, na kojima će biti donesene konačne odluke o aktuelnim pitanjima na temu fudbalskog sporta i eventualnog nastavka sezone 2019/20. koja je prekinuta usljed pandemije korona virusa, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena", saopšteno je iz FSRS.

O svemu ovome nedavno je za MONDO govorio i predsjednik FSRS Vico Zeljković, a nešto ranije i gensek Ognjen Valjić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC