• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Paunović savjetuje Jovića: Dobio si na lutriji, nauči da živiš sa novcem

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Nekadašnji selektor omladinske reprezentacije Srbije je imao šta da poruči napadaču Real Madrida

 Veljko-Paunovic-Luka-Jovic-mora-da-nauci-da-zivi-sa-novcem-koji-je-dobio-na-lutriji-Real-Madrid Izvor: GONZALO ARROYO MORENO/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty images/Gonzalo Arroyo Moreno

Luka Jović je uporno u centru pažnje otkako je postao igrač Real Madrida. Slabe igre, povrede i dešavanja van terena su sve ono što je do sada obilježilo njegovu prvu sezonu u "kraljevskom" klubu.

Poslije povrede stopala koju je navodno doživio tako što je pao sa krova, svi ponovo pričaju o bivšem napadaču Crvene zvezde. Sada mu je savjet ponudio i Veljko Paunović.

Možda će vas zanimati

Nekadašnji selektor omladinske reprezentacije Srbije koja je postala šampion svijeta na Novom Zelandu 2015. godine - čiji dio tima zbog povrede nije bio Jović - govorio je za "Marku" o mladom napadaču.

Doskorašnji trener Čikago Fajera, člana MLS lige, i dalje je cijenjeno lice u Španiji, a sada ih je zanimalo viđenje o njegovom sunarodniku.

"Svi smo očekivali da ćemo vidjeti mnogo više od Jovića. On je prošao kroz period adaptacije u velikom klubu. I dalje se nadam da ćemo od njega vidjeti ono najbolje. Zidan se dobro pobrinuo za njega, ali čini mi se da mu nedostaje veteran koji će ga uhvatiti za ruku i pokazati mu kako se radi u velikim klubovima poput Reala, Barselone ili Atletika", rekao je Veljko Paunović za Marku.

Nekadašnji fudbaler Atletiko Madrida vjeruje da je i dalje sve u Jovićevim rukama. Međutim, kaže i da će neke stvari u svom ponašanju morati da popravi.

Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

"Jović mora da uradi sve što je do njega i da nađe nekog ko će ga voditi u Realu. Uslovi u Real Madridu su teški i morate da ih ispunite kako biste mogli nečemu da se nadate. Ako dobijete na lutriji, morate da naučite da živite sa tim novcem. U suprotnom brzo ćete se vratiti tamo gdje ste bili", jasan je Paunović.

On je i dalje bez posla, otkako je napustio Čikago krajem 2019. godine, a jedva čeka da se fudbal ponovo vrati poslije pandemije korona virusa.

"Razgovarao sam sa mnogo trenera. Srećan sam kada čujem da bi sezona uskoro mogla da se nastavi. Uvjeren sam da se fudbal može vratiti u normalu. Najvažnija stvar prilikom povratka će biti pitanje fizičke spreme. Vidjeće se koliko su igrači bili disciplinovani", rekao je Veljko Paunović.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC