• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potvrđeno za MONDO: Lalatoviću će biti ponuđen novi ugovor!

Autor Milutin Vujičić

"To što čaršija priča…", poručuju iz Vojvodine.

 Potvrđeno za MONDO: Lalatoviću će biti ponuđen novi ugovor! Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović će (verovatno) ostati na klupi Vojvodine!

Mladi trener, koji sada ima već veliko iskustvo, odlično je vodio Novosađane ove sezone i klub "drži" treću poziciju na tabeli i nalazi se u četvrtfinalu Kupa Srbije, a ovih dana najviše se pričalo o tome da li će Lalatović ostati na "Karađorđu" i kada se završi takmičarska 2019/20.

Možda će vas zanimati

Ugovorna obaveza sa Vojvodinom ističe mu krajem maja, do kada je inače i trebalo da traje aktuelna sezona, a pre nekoliko dana i sam Lalatović se oglasio na ovu temu.

''Verujem da će razgovor sa upravom doći na red najkasnije do petka. Čelni ljudi će se izjasniti da li su za opciju da ja ostanem u klubu. Do sada smo sarađivali izvanredno, ponovo ovde vladaju red, rad i disciplina i pošteno je da mi daju vremena da nađem klub za nastavak karijere ako ne žele nastavak saradnje", kazao je Nenad Lalatović za "Dnevnik".

Na ove reči brzo su reagovali u rukovodstvu kluba.

Kako je za MONDO objasnio član Upravnog odbora odbora Ljubomir Apro - jedini razlog zbog kog Nenadu Lalatoviću do sada nije ponuđen ugovor su vanredne okolnosti.

"Ne postoji nijedan razlog da mu se ne ponudi novi ugovor", kazao je Apro.

"Svi u klubi su raspoloženi da Nenad Lalatović nastavi započeto i naravno da ćemo razgovarati u narednim danima. Nema nikakvih prepreka za njegov ostanak u Vojvodini nego se desilo to što se desilo u svetu i Srbiji", aludirao je član UO na pandemiju korona virusa.

U prethodnom periodu je klub vodio Krizni štab, a ranije je već dogovoreno da će dve strane sesti za pregovarački sto jer su svi (pre)zadovoljni dosadašnjom saradnjom.

Nenad Lalatović i Ljubomir Apro.
Izvor: MONDO

Kada će se to desiti?

"Vrlo brzo, čim se steknu tehnički uslovi i zajedno se okupe predsednik, generalni direktor i ostali članovi UO, zaista ne vidim nikakav problem u razgovorima", naveo je Apro.

Nenadu Lalatoviću je ovo drugi mandat u Vojvodini, a blizu je toga da "lale" ponovo izvede u Evropu nakon katastrofalne dve sezone za klub. Prethodno se pričalo o tome da bi trener Novosađana mogao i u inostranstvo, ali na "Karađorđu" planiraju da nastave s njim.

"Sigurno ostaje do kraja sezone i onda bar još godinu dana. To je ciklus koji je on stvarao sa ovim igračima. Zadovoljni smo radom i njegovim radom. To što čaršija priča…", zaključio je Apro.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC