• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real Madrid želi titulu, a sada će moći da im pomogne i Luka Jović

Autor Nebojša Marković

Srpski napadač će uskoro ponovo biti u konkurenciji za tim.

 Luka-Jovic-trenira-sa-timom-Real-Madrid-Luka-Jovic-se-oporavio-od-povrede-stopala-Primer Izvor: GONZALO ARROYO MORENO/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Real Madrid se nalazi u odličnoj situaciji u španskoj Primeri, nakon što su do prije samo par nedjelja bili u velikom zaostatku u vrhu tabele.

Madriđani će već u četvrtak imati priliku da prednost u odnosu na Barselonu podignu na četiri boda, a u mečevima koji budu uslijedili, imaće novu pomoć.

Ona će stići u vidu dvojice ofanzivaca - Luke Jovića i Lukasa Vaskeza.

Dvojica fudbalera su u srijedu po prvi put poslije dužeg vremena trenirali sa ostatkom ekipe, nakon oporavka od povreda. I Jović i Vaskez su do sada radili individualno, a sada će Zinedin Zidan konačno moći da računa na njih.

Vaskez, inače jedan od "ljubimaca" francuskog trenera, povrijedio se dva dana pred nastavak Primere poslije pauze zbog korona virusa, kada je povrijedio desnu nogu.

Jović, sa druge strane, bio je meta raznih kritika, pošto se tokom karantina povrijedio kod kuće. On je tom prilikom povrijedio petu i do sada nije mogao da normalno trenira.

Srbin će do kraja sezone pokušati da dokaže Realu da treba da ostane dio tima i naredne sezone, poslije neubjedljive prve sezone, propraćene povredama i kontroverzama van terena.

Jović je prošlog ljeta stigao u Real Madrid u transferu vrednom 60.000.000 evra, ali se već odavno dovodi u vezu sa odlaskom na pozajmicu pred početak sezone 2020/21.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC