• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Joviću, poslušaj šta kaže Zidan: Ovo želi od svog napadača!

Autor Milutin Vujičić

Jasna poruka, možda upućena baš Srbinu...

 Zinedin-Zidan-o-napadacu-Luka-Jovic-i-Karim-Benzema Izvor: DEAN MOUHTAROPOULOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Luka Jović će ipak ove sezone ponovo konkurisati za sastav Real Madrida pošto se oporavio od preloma kosti u stopalu, ali ga neće biti u timu za meč protiv Sosijedada ovog vikenda.

Zinedin Zidan ne želi da požuruje Jovića i da rizikuje da mladi napadač obnovi povredu, a uz to Karim Benzema igra briljantno čitave godine i ne čudi što su njegovi rivali za mjesto u startnoj postavi imali toliko manju minutažu.

Možda će vas zanimati

Mnogi misle da je razlog Benzeminih boljih igara odlazak Kristijana Ronalda, pošto sada daje i više golova nego ranije, ali Zidan poručuje da to kod njega nije presudno.

Govoreći o Karimu Benzemi, strijelcu 16 golova za Real Madrid u Primeri ove sezone, Zinedin Zidan je poslao jasnu poruku i svim ostalim napadačima na koje računa, uključujući i Luku Jovića, koji bi mogao da "ukleše" ove riječi u svoj um ako planira da ostavi trag u "kraljevskom klubu".

"Devetka koja postiže golove, a nije uključena u utakmicu me ne zanima previše", rekao je Zizu i time poručio Joviću da ne brine za slabiju statistiku, nego da samo misli na tim.

Dobro je poznato da je Jović bio "uključen" u igru Frankfurta prošle sezone, znao je da se "izvuče" po loptu, pa i da proigra saigrače, dok je u Real Madridu uvijek daleko od lopte, neki bi rekli i da čeka loptu u šesnaestercu dok mu nekako ne dođe...

"Benzema postiže golove i uključen je u utakmicu", kazao je Zinedin Zidan i time još jednom time naglasio zbog čega je Benzema toliko dragocjen po Real Madrid.

Luka Jović je za Real Madrid postigao dva pogotka ove sezone, a mnogo je mogao da nauči od Karima Benzema, pa čak i na treninzima, dok nam ostaje da vidimo da li će slijediti njegov primjer, pošto je upravo to ono što Zinedin Zidan traži od njega.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC