• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola se naslađuje: SVI DA SE IZVINITE, igramo po istim pravilima!

Autor Nebojša Marković

Španac je imao svoje izlaganje na konferenciji za medije

 Gvardiola presuda Liga šampiona -  Svi treba da se izvinu Mančester sitiju Izvor: Guliver/Getty images/Justin Setterfield, Justin Setterfield/Getty Images Europe

Mančester siti će naredne sezone igrati u Ligi šampiona, presuda UEFA je pala na Sudu za sportsku arbitražu!

Ova vijest razočarala je brojne ljubitelje fudbala širom svijeta, ali je Pepa Gvardiolu učinila najsrećnijom osobom na svijetu.

Možda će vas zanimati

 Menadžer Mančester sitija je oduševljen što njegov klub nije proglašen krivim.

On je na konferenciji za medije imao mini-šou u kojem je strastveno branio "građane" i pritom uspio da uputi neke zanimljive poruke drugima.

"Trebalo bi da nam se svi izvinite", počeo je Gvardiola svoje izlaganje.

"Imamo pravo da se branimo kada vjerujemo da smo uradili pravu stvari. Trojica sudija su to rekli. Bio je to dobar dan za fudbal, jer igramo po istim pravilima kao svi klubovi u Evropi. Da smo prekršili pravila, kaznili bi nas", rekao je Španac.

Ipak, njegov veliki rival Žoze Murinjo bio je bijesan na ovu odluku Suda u Lozani, nazvavši je sramotnom, a kao jedan od razloga za to postavio je pitanje zašto Siti onda mora da plati kaznu od 10.000.000 funti ako su potpuno nevini?

"Ljudi kažu da smo varali i lagali i tu nije postojala pretpostavka nevinosti. Naravno, sada smo srećni jer možemo da odbranimo sve ono što smo uradili na terenu", rekao je Gvardiola.

On je potom prozvao i rivale iz Premijer lige.

"Znam da elitni klubovi, poput Liverpula, Mančester junajteda i Arsenal, nisu srećni što smo mi tu. Ali zaslužujemo da budemo tu i ne tražimo dozvolu da budemo tu. Kada izgubimo, pružimo ruku i čestitamo. Ljudi, prihvatite to, mi smo željeli da budemo ovdje i probali smo sve na terenu. Ako se ne slažete sa time, pokucajte na naša vrata i pričajte sa predsjednikom kluba, ali nemojte da šapućete", kazao je menadžer Sitija.

Predsjednik "La Lige" Havijer Tebas izjavio je da Sud u Lozani nije bio na neophodnom nivou, ali i za njega je Gvardiola imao riječi.

"I on je tu. Taj čovjek mora da je jako ljubomoran na Premijer ligu i engleski fudbal. On je sjajan pravni ekspert, sljedeći put ćemo njega pitati kod kog sudije treba da idemo", rekao je ljutiti Gvardiola.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC