• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolji dribler kog je Filip Đuričić video: Gleda u njega kao u Boga!

Autor Dušan Ninković

Sasuolo je odigrao dobru sezonu u Italiji, još se nadaju eventualnom izlasku u Evropu, a Filip Đuričić je jedan od najboljih u timu.

 Filip-Djuricic-saigrac-Zeremi-Boga-najbolji-dribler-na-svetu-driblinzi-najbolji-potezi Izvor: Gulivet/Getty Images/Tullio M. Puglia

Srpski fudbaler je opčinjen fudbalskim kvalitetima svog saigrača i reprezentativca Obale Slonovače. Fudbaler Sasuola tvrdi da je Žeremi Boga, nekadašnja nada Čelsija, najbolji dribler kog je ikad video!

A imao je sasvim dovoljno vremena da se u to uveri.

Možda će vas zanimati

Njih dvojica isti, zeleno-crni, dres nose od 2018. godine, kada su obojica stigla u Sasuolo. Žeremi Boga je došao iz Čelsija, dok je Filip Đuričić doveden iz Sampdorije. Za sada se odlično uklapaju u ofanzivnoj liniji italijanskog tima.

Žeremi Boga (23), koji ove sezone ima 11 golova i četiri asistencije u Seriji A privukao je dobrim igrama pažnju mnogih klubova. Igra toliko dobro da u Čelsiju verovatno žale što su ga pustili za samo 3.5 miliona funti.

''Iskreno, ne znam da li postoje bolji dribleri od njega. Igrao sam sa mnogim fudbalerima, ali on je najbolji kog sam video'', istakao je srpski fudbaler.

O tome kakve partije pruža dovoljno govori priznanje u vidu interesovanja mnogih evropskih timova. Između ostalog, pominje se i njegov povratak u Englesku. Ranije u karijeri su ga londonski ''Plavci'' već slali na pozajmice u Ren, Granadu i Birmingem, pa mu prilagođavanje na različite stilove fudbala nije problem.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC