• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Borac veliki izazov za svakoga, to je vodeći klub u Republici Srpskoj!"

Autor mondo.ba

Mladen Krstajić spominje se kao kandidat za predsjednika kluba iz Platonove ulice

 Mladen Krstajić Borac veliki izazov vodeći klub u Republici Srpskoj Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Za taj dan zakazana je izborna sjednica Skupštine, na kojoj će se Vico Zeljković, aktuelni predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske i kandidat za predsjednika Fudbalskog saveza BiH, povući sa mjesta prvog čovjeka Upravnog odbora, a kao njegova zamjena spominje se nekadašnji prvi čovjek bijeljinskog Radnika i bivši selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić.

Možda će vas zanimati

A šta Krstajić kaže o svemu tome?

"Svi mi koji smo u sportu i koji se bavimo fudbalom, a trenutno smo bez angažmana, dolazimo u situacije kada javnost spekuliše o nastavku naših karijera. Ova ideja, da napravimo saradnju, potekla je od gospodina Zeljkovića koji je mišljenja da bih bio idealno rješenje za Borac i saradnju zajedno sa mojim ljudima koje bi doveo u Borac. Pokušali bismo da napravimo nešto više od njega, iako je mnogo uradio za Borac, odnosno preporodio ga i faktički vratio iz situacije kada je bio otpisan. Za svakoga, tako i za mene, Borac je veliki izazov", rekao je Krstajić za "Sportski žurnal".

Borac je, ističe, vodeći klub u Republici Srpskoj. Tako treba da bude ali i da ostane…

"Borac je u nekadašnjoj Jugoslaviji bio ozbiljan kandidat za visok plasman, klub visokog rejtinga i ugleda. Bez obzira na sve uspehe Radnika poslednjih pet godina, Borac je klub broj jedan u Republici Srpskoj i to treba tako da ostane. Treba da bude jedan od glavnih kandidata za titulu u Premijer ligi BiH, stalni izlazak u Evropu. Te temelje udario je Vico Zeljković zajedno sa svojim najbližim saradnicima iz uprave, Skupštine i stručnog štaba, dok igrači to prenose na teren. Situacija je takva da on ima druge planove, predsjednik je FS Republike Srpske i kandidat za predsjednika FS BiH, što isto podržavam i normalno da smo došli u situaciju da porazgovaramo o svemu, da pokušamo da nađemo određena rješenja za dobrobit Borca, ali i fudbala Republike Srpske", istakao je nekadašnji fudbaler Partizana, Verdera i Šalkea.

Mladen Krstajić je postao prvi čovjek Radnika iz Bijeljine još 2015. godine, a pod njegovim vođstvom je klub stigao do prvog velikog trofeja u istoriji i do jedina dva učešća u Evropi.

Krstajić se nakon povlačenja sa čela semberskog Radnika, najprije predomislio, pa je potom smijenjen sa funkcije prvog čovjeka kluba iz Bijeljine. Za smjenu je okrivio gradonačelnika Miću Mićića, kojeg je okarakterisao kao "margarin koji se u sve miješa".

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC