• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac ima prijatelje: Kompanija m:tel generalni sponzor Banjalučana! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ugovor između Fudbalskog kluba Borac i kompanije m:tel potpisan na godinu dana, uz mogućnost da saradnja bude nastavljana na duže staze. Finansijski detalji ugovora poslovna tajna.

 Kompanija mtel generalni sponzor Fudbalskog kluba Borac Banjaluka (FOTO) Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Važan dan za Fudbalski klub Borac iz Banjaluke.

"Velikan iz Platonove ulice" i m:tel danas su ozvaničili saradnju, prema kojoj će ugledna kompanija u narednih 12 mjeseci biti generalni sponzor "crveno-plavih".

"Ovo je izuzetno važan dan za FK Borac, jer smo sa kompanijom m:tel dogovorili saradnju oko generalnog sponzorstva. M:tel je i prethodnih godina bio uz naš klub, ali sada smo uspjeli da saradnju podignemo na viši nivo", izjavio je prvi čovjek Banjalučana Vico Zeljković.

Zeljković se ukazano povjerenje zahvalio generalnom direktoru kompanije m:tel Marku Lopičiću, te najavio da će Borac i dalje iz dana u dan sve više rasti, u svim segmentima.

"Zahvaljujem im se na tome što su prepoznali sve ono što radimo unazad nekoliko godina. Borac je sada drugačiji klub nego što je bio ranije. Finansijska stabilnost i vraćanje dugova iz prošlosti govore da smo na dobrom putu i da imamo velike ambicije. Iz tih ambicija stigao je i ovaj dogovor. Mi ćemo se i dalje truditi da klub raste u svim segmentima. Borac u budućnosti neće više da se bori sa preživljavanje i opstanak, nego će imati šampionske ambicije i ciljati na mjesta koja vode u Evropu. Ovogodišnji izlazak na međunarodni scenu je start, a prioritet je kontinuitet. Pod moranje je da Borac igra Evropu u godinama koje slijede", naglasio je predsjednik kluba sa Gradskog stadiona.

Lopičić je istakao da je "magnet" za kompaniju m:tel bilo sve ono pozitivno što se dešavalo oko banjalučkog kluba i prethodnom periodu.

"Mi u m:telu jasno smo opredijeljeni za ulaganje i podršku sportu širom BiH i sponzori smo mnogim sportskim kolektivima. Ulaganje u sport je ulaganje u zdravlje, a to je danas posebno važno. Sa Borcem imamo dugogodišnju saradnju i ovo je samo nastavak. Sve vrijeme bili smo sponzori kluba i pomagali mu i u teškim vremenima, a sada smo odlučili da tu saradnju podignemo na potpuno novi nivo. Prije svega zbog svih dešavanja oko Borca u prethodnih godinu dana, gdje smo prepoznali stabilnosti i šampionske ambicije, što može dovesti do ozbiljnih rezultata. Izuzetno mi je zadovoljstvo da podržimo gospodina Zeljkovića i Borac i nadam se da ćemo već sljedeće godine zajedno slaviti titulu", poručio je Lopičić.

M:TEL I ARENA SPORT

"Specifičan je trenutak, postavlja se pitanje i gledalaca, ali nadamo se da ćemo snagom m:tela, koji je dio Telekoma Srbije, koji u svom sastavu ima i kanale Arene Sport, uspjeti gledaocima i ljubiteljima sporta uspjeti da približemo sve ono što se dešava na terenima, čak i u slučajevima kada se borimo sa pandemijom", dodao je Lopičić.

Iako je ranije bilo riječi o iznosu od 600.000 KM godišnje, te mogućnosti za višegodišnji dogovor, što je potvrdio i sam Zeljković, finansijski detalji ugovora dvije strane ostali su poslovna tajna.

"Bilo je raznih priča oko perioda trajanja ugovora i iznosa. Onog trenutka kada potpišemo ugovor, detalji postaju povjerljivi i to je politika m:tela, sa kojom se ne ide u javnost. Ipak, moram reći da je ugovor potpisan na godinu dana, ali jasne ambicije i nas i Borca je da ta saradnja bude na duže staze. Iznos je višestruko veći nego što smo do sada ulagali u Borac, a ispunili smo i sve kriterijume kluba kako bismo stekli status generalnog sponzora", pojasnio je generalni direktor kompanije m:tel, naglasivši da u ugovoru postoje i određene klauzule u slučaju ostvarenju ciljeva.

Dodajmo i to da, za razliku od rukometnog i odbojkaškog kluba, čiji je m:tel takođe generalni sponzor, fudbalski klub u nazivu neće nositi i ime sponzora.

Pročitajte i ovo

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

RK Borac je već godinama šampion ili vicešampion, pa bi bilo lijepo da se naša vodeća kompanija malo isprsi i kod njih.... Ovo do sada je bilo na kašičicu.... Aj Borac....

Tzar

Hahahaha, čuj Lopičić

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC