• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je ovo bila i NAJBOLJA partija Dekijeve Zvezde?

Autori mondo.rs Autori Milutin Vujičić

"Pobede su dobar penicilin, odličan za grupu, napredak i samopouzdanje", kazao je trener Crvene zvezde posle prve pobede na startu Superlige.

 Dejan Stanković izjava poslije Crvena zvezda - Novi Pazar 3-0 Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je pod vođstvom Dejana Stankovića imala nekoliko rutinskih pobeda (Mačva, Napredak, Borac, Čukarički), ali je možda predstava protiv Novog Pazara (3:0) na startu nove sezone bila i njihova najbolja u mandatu mladog trenera.

Gosti su bili "nevidljivi" na tihoj "Marakani" i suočili su se s rivalom koji je loptu držao 74% vremena u svom posedu, uputio je 23 udarca, a na kraju dao "samo" tri gola.

Možda će vas zanimati

 Bio je evidentno zadovoljan "Mister" ostvarenim trijumfom na "otvaranju" nove takmičarske godine, ali nije želeo previše da hvali svoje igrače, svestan toga da ih čeka mnogo izazova i da moraju da budu sve bolji i bolji, daleko je maj...

"Rekao sam i na konferenciji juče da ovo koristimo kao da je faza priprema. Videlo se da su teški i umorni, ali i zadovoljili su se posle brzog vođstva i stali. I to ih razumem. Prošli smo teške pripreme i može to dosta bolje. Zadovoljan sam kako trenutno izgledamo. Bićemo sve bolji iz utakmice u utakmicu, sve brži…", kazao je Stanković u mikrofon TV Arena Sport.

"Čestitke i Nobom Pazaru koji je dobro stajao na terenu. Mi smo mogli da damo koji gol više, a rekao sam im to i na poluvremenu".

Zvezda je brzo povela golovima Spiridonovića i Ivanića, da bi trijumf u finišu ulepšao Vulić.

"Pobede su dobar penicilin, odličan za grupu, napredak i samopouzdanje, žao mi je što nismo dali koji gol više, ali ako treba da sačuvamo za narednu utakmicu…", zaključio je Dejan Stanković.

S druge strane njegov kolega nije imao šta da zameri svojim igračima.

"Ne možemo ništa da sudimo po ovom meču. Zvezda je apsolutni favorit, oni imaju sve što treba za jedan klub, mi smo pokušavali da pariramo, ali to nije išlo kako treba i kako smo zamislili. Mi smo u fazi stvaranja tima, pokušaćemo da to dignemo na viši nivo", rekao je Kenan Kolašinac.

"Odradili su to na lagan način, da golman nije dobro branio, rezultat bi bio još žešći. Imamo težak raspored na startu i teško je podeliti minutažu, videćemo šta nam je činiti".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC