• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liga šampiona iz Stankovićevog ugla: Pica, sok i navijanje koje je DOBRO ZA ZVEZDU!

Autor Dušan Ninković

Ako se poklope rezultati u preostalim mečevima osmine finala, crveno-bijeli će imati više vremena da se spreme za Evropu.

 Dejan-Stankovic-Liga-sampiona-juventus-Lion-Inter-Zvezda-koeficijent-drugo-kolo-kvalifikacija Izvor: MN PRESS

Stvari su, za Zvezdu, manje-više jasne. Nakon što im se nije ispunila želja da Senkt Galen osvoji titulu u Švajcarskoj, ostaje nada da Napoli i Lion neće osvojiti Ligu šampiona.

Da bi srpski šampion preskočio prvo kolo kvalifikacija, potrebno je da ove dvije ekipe ispadnu prije finalnog turnira. Napoli će gostovati Barseloni, dok Lion brani minimalnu prednost na gostovanju Juventusu.

Možda će vas zanimati

I Dejan Stanković, u toj situaciji, ostaje bez izbora. Mora da navija za crno-bijeli tim iz Torina, ekipu protiv koje je godinama vodio velike borbe u Italiji.

''Obožavam Ligu šampiona, volim da gledam i da navijam. Pica, koka-kola i navijamo, čudno, za Juve. Šta ćemo, navijamo. Malo će mi biti teško... veoma teško. Da Lion izgubi, eto'', aludirao je na ''preskakanje'' prvog kola Zvezdin strateg.

Nekadašnji centralni vezista je veći dio igračke karijere proveo u Italiji, gdje je nosio dres Lacija i Intera. Navijači tih klubova sigurno neće željeti da se tim iz Torina domogne vrha Evrope u improvizovanoj završnici sezone.

Večeras su na programu u Ligi šampiona mečevi Juventus - Lion i Mančester siti - Real Madrid. Ukoliko bi Napoli i Lion ispali već u ovoj fazi takmičenja, Crvena zvezda bi sezonu počela od drugog kola kvalifikacija.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC