• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Sutjeske Dragan Radojičić: Borac je novi projekat, ali i mi imamo svoje adute!

Autor mondo.ba

Nikšićani će u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv banjalučkog Borca

 Liga Evrope kvalifikacije prvo kolo Borac Sutjeska Nikšić Dragan Radojičić Izvor: YouTube screenshot

Fudbalski klub Borac se nakon osam godina vratio na evropsku scenu, a u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igraće protiv predstavnika Crne Gore, Sutjeske iz Nikšića.

Utakmica je planirana za 27. avgust, a prema sadašnjem planu, ako UEFA zbog pandemije korona virusa ne promijeni mjesto odigravanja, dva tima bi trebalo da se sastanu na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Možda će vas zanimati

Na našem portalu mogli ste da pročitate šta je nakon žrijeba imao da kaže trener Banjalučana Vlado Jagodić, a kako na žrijeb gleda Dragan Radojičić, strateg crnogorskog tima?

"Sinoć smo saznali potencijalne rivale, a Borac je neka sredina. Htjeli smo da izbjegnemo Lokomotivu Plovdiv koja je završila kao drugoplasirana u Bugarskoj, iza Ludogoreca, kao i sve druge ekipe koje su bile u našem šeširu. Borac je jedan novi projekat, koji se prošle godine vratio u ligu. Napravljena je jedna priča, uložen je novac da se konačno napravi rezultat u Premijer ligi BiH. U tome su uspjeli, izašli su u Evropu, tako da nas čeka težak posao. Otežavajuća okolnost je što igramo kod njih, a ne u Nikšiću, tako da nam ta priča oko povlaštenog statusa nije išla na ruku. Više bih volio da igramo u Crnoj Gori, ali šta je, tu je. Nisam euforičan ili nešto slično tome jer zaista na to nemamo pravo. Moramo da damo maksimum, da damo sve od sebe da popravimo rejting crnogorskog fudbala i Sutjeske, te da klub, Nikšić i Crnu Goru predstavimo u najboljem mogućem izdanju. Moramo da damo i posljednji atom snage da se skoncentrišemo isključivo na teren i igru i pokušamo da eliminišemo Borac. Imamo svoje adute, vjerujem u ove momke, ovo je snažna i jaka ekipa. Uradićemo kompletnu analizu, a do sada sam uspio da saznam da je Vranješ zvijezda ekipe, da Borac igra jako dobro i da je prvi u bh. ligi nakon dva kola, tako da nas čeka izuzetno težak posao. Očekujem neizvjesnu utakmicu, koja će, nadam se, biti riješena u našu korist", istakao je Radojičić.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC