• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldinjo je u pritvoru, a svakog dana pravi žurke sa manekenkama: Uvek dolaze u paru i nose alkohol!

Autor Milutin Vujičić

Ako je ovo kućni pritvor...

 Ronaldinjo je u pritvoru, a svakog dana pravi žurke sa manekenkama: Uvek dolaze u paru i nose alkoho Izvor: Instagram/Ronaldinho/Screenshot

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo uhapšen je u Paragvaju početkom godine kada je zajedno sa bratom ušao u ovu državu sa lažnim pasošem, pa je zbog toga u zatvoru proveo 33 dana.

Poznati su snimci iz zatvora koji su obišli planetu, gde je Ronaldinjo sa zatvorenicima igrao turnir u fudbalu i osvojio prase, da bi bio pušten uz kauciju od 1,6 miliona evra. To je bilo dovoljno da bude prebačen u kućni pritvor gde...uživa!?

Možda će vas zanimati

Dnevni list "Hoy" prenosi da Ronaldinjo uopšte nije tako loše u karantinu pošto je već mesecima u jednom luskuznom hotelu u kom nema više gostiju.

Ronaldinjo to koristi tako da svakog dana organizuje žurke, pa tamošnji radnici hotela prenose da se stalno čuje muzika, dok se konstantno dostavlja i alkohol. Međutim, naravno da to nije sve u njegovom slučaju...

View this post on Instagram

Aí sim ... almoço fera de domingo

A post shared byRonaldo de Assis Moreira(@ronaldinho) on

Isti izvor prenosi da Ronaldinjo stalno ima i posetioce u kućnom pritvoru, tako da su očevici u Asunsionu videli da ga stalno posećuju manekenke i očigledno uživaju u "pritvorskim žurkama".

"Uvek dolaze u paru i nose alkohol. Poznatije dolaze na zadnji ulaz, a one manje poznate dovoze direktno ispred hotela. Plešu i pevaju karaoke", navodi "Hoy".

Interesantno je da je ljudima u Paragvaju zabranjeno da od ponoći do pet ujutru prave žurke (zbog korona virusa), ali to se očigledno ne odnosi na Ronaldinja koji bi ovih dana, zajedno sa bratom Robertom, trebalo da bude pušten na slobodu.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC