• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS se ne miri sa Matićevom odlukom! Matijašević, Tumbaković, ma ko god može ga nagovara da ne odustaje još

Autor Pavle Knežević

Ne mogu u FSS da prihvate odluku da su "preko noći" ostali bez jednog od najboljih igrača

 FSS se ne miri sa Matićevom odlukom! Matijašević, Tumbaković, ma ko god može ga nagovara da ne odust Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Nemanja Matić je šokirao fudbalsku Srbiju odlukom da završi reprezentativnu karijeru, ali u Fudbalskom savezu Srbije se ne mire sa tom odlukom.

Kako piše Informer, sportski direktor FSS Vladimir Matijašević probao da ga odgovori, ali uzalud. Tu nije kraj naporima.

Možda će vas zanimati

Srbiju 8. oktobra čeka polufinale baraža za Evropsko prvenstvo, protiv Norveške u Oslu. Izostanak Matića predstavljao bi ozbiljan udarac za naš tim, tako da će i selektor Tumbaković učiniti sve da jednog od najboljih igrača Mančestera vrati u reprezentaciju.

"Ostalo je da selektor pokuša da ubedi Matića da se predomisli. Tumbaković će ga zvati i pokušati da mu objasni da mu je neophodan za predstojeće utakmice, posebno za meč sa Norveškom. Predložiće mu da se povuče posle Evropskog prvenstva, ako se kvalifikujemo za to takmičenje. Ipak, veliko je pitanje da li je uopšte moguće nagovoriti Matića da promeni mišljenje. Možda se predomisli, a možda i ne. Uprkos svemu, u FSS ne prihvataju mogućnost da je stvar završena", kaže izvor Informera.

Matić je na spisku Tumbakovića, a okupljanje igrača zakazano je za nedelju. Ništa nije navodilo na ovakav ishod u prethodnim danima, bar kada je javnost u pitanju.

Prvotimac Mančester junajteda trenutno je na svom Ubu, gde odmara sa porodicom. Moguće je i da će ga neko iz Saveza posetiti tamo i probati lično da ga ubedi.

"Ubeđivanje i dalje traje. Sa Matićem će pričati svi koji bi mogli da imaju uticaja na njegovu odluku. Cilj Saveza je da se reprezentacija plasira na Evropsko prvenstvo i u tu svrhu iskoristiće sve adute kako bi zadržali vezistu makar za utakmicu sa Norveškom", kaže izvor Informera.

(Mondo/Informer)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC