• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pozitivni u Haifi, a negativni u Sarajevu: Dvojica igrača Želje dobili "uredan" nalaz na korona virus!

Autor mondo.ba

Fudbaleri Željezničara Luka Miletić i Luka Juričić, koji su prema testovima iz Izraela bili pozitivni na korona virus, testirani su po dolasku u Sarajevu i oba testa bila su negativna.

 Željezničar: Luka Miletić i Luka Juričić u Izraelu pozitivni, a u Sarajevu negativni na korona virus Izvor: Damir Hajdarbasic/www.fkz.ba

Ovi igrači kluba sa "Grbavice" bili su negativni na kovid-19 prije odlaska u Haifu, gdje je Željo trebao da odigra meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropu. Međutim, na testovima u Izraelu su bili pozitivni.

Možda će vas zanimati

Osim Miletića i Juričića, danas je opet testiran i Ermin Zec, koji je prije puta u Izrael bio pozitivan, a danas je dobio negativan nalaz.

"Luka Miletić i Luka Juričić, koji su prema testovima iz Izraela bili pozitivni na kovid-19, danas su obavili nova testiranja, a odgovori su bili negativni.

Oni su i u ponedjeljak na testovima obavljenim u BiH bili negativni. Takođe, Ermin Zec je u protekla tri dana obavio nekoliko testiranja, a svi nalazi su pokazali da je negativan na kovid-19. Svi testovi su obavljeni u ALEA Genetičkom centru, koji je certifikovan od strane Federalnog ministarstva zdravstva", navedeno je u saopštenju sarajevskog kluba.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC