• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić o Janičiću: Što se mene tiče, Nemanja je završio sa Borcem!

Autor Dragan Šutvić

Strateg "crveno-plavih" definitivno je otpisao iskusnog štopera iz svih kombinacija za sastav u narednim utakmicama

 Vlado Jagodić ne računa na Nemanja Janičić za mene završena priča Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Fudbaleri Borca su u posljednjoj utakmici prije prvenstvene pauze savladali Krupu rezultatom 3:1, ali je rezultat lokalnog derbija pao u drugi plan zbog dešavanja koja su se dogodila petnaestak minuta prije kraja van granica igrališta.

Možda će vas zanimati

Marko Jovanović je zatražio izmjenu, a Vlado Jagodić je planirao da na njegovo mjesto do kraja meča stavi Nemanju Janičića.

Strateg crveno-plavih je pozvao iskusnog štopera da dođe sa zagrijavanja i upitao ga da li je spreman da uđe u igru, međutim Janičić je predložio da u igru uđe Ćosić i nastavio sa zagrijavanjem.

Nedugo kasnije, protiv centralnog beka kluba iz Platonove ulice je pokrenut disciplinski postupak, igrač je suspendovan do okončanja istog, a prema riječima trenera Vlade Jagodića – što se njega tiče, Janičić je završio sa Banjalučanima.

"Suština je da je to, što se mene tiče, završena priča. Ja to moram reći. Možda jeste grubo, obavljen je razgovor na nivou, a to što se desilo, ne bih želio da se dešava ikome i mislim da još jednom dolazimo do onog osnovnog što sam ja rekao na prozivci igračima, a to je da je klub iznad svih, da smo mi u službi kluba i da će klub nama napraviti promociju. Ne dolazi u obzir odbijanje rada bilo koje vrste jer se zna ko šta radi, ko je za šta odgovoran i ko podnosi račune poslije svega", rekao je Jagodić na danas održanoj konferenciji za novinare.

U ovom trenutku je, navodi Jagodić, dobro biti u Borcu i zbog toga mu je još nejasniji Janičićev potez.

"Meni je pomalo neshvatljivo, pogotovo za iskusne igrače, da ne prepoznaju koliko je dobro biti sada u klubu i poštovati sve ono što se traži. Klub ima pravilnike, ima kodeks ponašanja profesionalnih igrača i trenera i žao mi je kad neko uradi nešto poput ovoga što je uradio Nemanja. Bio je primjer u pripremnom periodu i, u suštini, bio je među sedam-osam igrača po učinku. Zašto je to uradio – samo je njemu poznato. Mi smo svu potrebnu proceduru uradili, ja sam morao da podnesem disciplinsku prijavu, suspenzija je uslijedila od strane kluba do okončanja disciplinskog postupka. Direktor, generalni sekretar i ja smo razgovarali sa Nemanjom, svako ima svoje stavove, a kad je tako, onda ja kao šef stručnog štaba odgovaram za sve dalje postupke. Nažalost, morao sam da saopštim Nemanji, zbog takvog načina komunikacije, da mu saopštim da ne računam na njega. Klub i Nemanja će riješiti međusobne odnose, ali što se tiče svlačionice, moja konačna odluka je da Nemanja Janičić neće konkurisati za ekipu do isteka ugovora ili do isteka mog šefovanja na mjestu na kojem sam trenutno", istakao je Jagodić.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC