• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ozil zakukao nakon što ga je Arteta precrtao: Ne daju mi da igram za Arsenal, a volim ga!

Autor Dragan Šutvić

"Tužan sam zbog toga što mi ta ljubav nije uzvraćena".

 Ozil razočaran ne igram za Arsenal a volim ga Izvor: Guliver/Catherine Ivill/Getty Images

Mesut Ozil od marta nije igrao za Arsenal i pitanje je da li će ikada više.

Menadžer "tobdžija" Mikel Arteta ne vidi ga u svojim planovima za ovu sezonu, pa ga tako nije registrovao za Ligu Evrope, a onda mu je zadao novi udarac brišući ga sa spiska igrača za Premijer ligu. A čak je i penzionisani Petr Čeh registrovan za Čelsi...

Možda će vas zanimati

Arteta je ovim postupkom jasno poručio da ne računa na Ozila, klub pokušava da ga proda na sve načine, ali problem pravi ogromna plata koju su mu "tobdžije" dale 2018. godine.

Klub je u krizi zbog pandemije korona virusa, otpsutili su veliki broj skauta i osoblja, u isto vrijeme su potrošili više od 70 miliona evra na nove igrače, a smatraju da će ovim postupkom uspjeti nekako da se otarase i ogromnog balasta zvanog Ozil.

Njemački fudbaler, koga je nedavno branio Arsen Venger, oglasio se zvaničnim saopštenjem.

"Veom sam razočaran činjenicom da nisam registrovan za Premijer ligu. Potpisivanjem novog ugovora 2018. godine pokazao sam lojalnost klubu koji volim - Arsenalu. Tužan sam zbog toga što mi ta ljubav nije uzvraćena. Osjetio sam na svojoj koži da je teško očekivati lojalnost. Pokušavao sam iz nedjelje u nedjelju da ostanem pozitivan, nadao se šansi da budem opet u timu i zbog toga sam ćutao do sada", napisao je Mesut Ozil u poruci na Twitteru.

Izvor: Guliver/Getty Images/Mike Hewitt/Staff

Nijemac je istakao da je pre pauze zbog pandemije bio zadovoljan kako je tekla saradnja sa Artetom, ali se onda sve promijenilo i "nije mu više dozvoljeno da igra fudbal za Arsenal".

"Šta drugo da kažem? London mi je druga kuća, imam dosta dobrih prijatelja u ovom timu i osjećam i dalje dobru vezu sa navijačima. Bez obzira na sve boriću se da dobijem šansu kako se moja osma sezona u Arsenalu ne bi ovako završila. Mogu da obećam da ova odluka neće promijeniti ništa kod mene - nastaviću da treniram najbolje što mogu", naveo je Mesut Ozil i naveo da će nastaviti da se bavi humanitarnim radom.

(mondo.rs) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC