• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Žal zbog Borca, okrećemo se Borcu": Petrović i Crnogorac djelimično zadovoljni podjelom bodova

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Treneri Radnika Slavko Petrović i strateg Slobode Gradimir Crnogorac djelimično su zadovoljni remijem u Bijeljini iako su oba tima imala svoje šanse da osvoje sva tri boda. Interesantno, obojica su u izjavi pomenuli banjalučki klub.

 Radnik - Sloboda 1:1, izjave Slavko Petrović, Gradimir Crnogorac Izvor: MONDO/Goran Arbutina

U posljednjoj utakmici 12. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine, Radnik i Sloboda su podijelili bodove na Gradskom stadionu u Bijeljini, baš kao i na prvom međusobnom meču na "Tušnju" - 1:1.

Gosti su poveli na početku drugog poluvremena golom Jasmina Osmića poslije greške Ivana Šuberta, da bi bod domaćinu osigurao Vladimir Bradonjić sjajnim volej udarcem.

Možda će vas zanimati

"Zbog velikog uloga, oba tima su zakazala u prvom poluvremenu, da bi početkom drugog, nakon kardinalne greške Sloboda povela. tek tada smo počeli da igramo, bili smo dominantni, stvorili tri šanse, ali lopta nije htjela u gol. Ipak, da mi je neko rekao prije posljednja dva meča da li bih prihvatio četiri boda, rado bih to učinio. Mada ostaje žal kad smo uzeli tri boda protiv Borca da sada to ne ovjerimo protiv Slobode. Zaslužen je bod, bili smo bliži osvajanju sva tri, ali gdje se ne nadaš osvojiš bodove. Tako je bilo protiv Borca", rekao je između ostalog Petrović nakon utakmice.

Izvor: FENA/Miroslav Petrović

Njegov kolega s klupe tuzlanskog tima Gradimir Crnogorac mnogo je zadovoljniji remijem u Bijeljini, posebno nakon teškog poraza od Veleža (3:0) u prethodnoj utakmici.

"Mogu biti zadovoljan bodom s obzirom na poraz u Mostaru mada smo imali šansu preko Dženisa Beganovića za drugi pogodak. igrači su ispoštovali dogovor iz svlačionice i okrećemo se narednom susretu protiv Borca", rekao je Crnogorac.

Strateg Slobode je svjestan da je semberski tim imao više prilika za osvajanje sva tri boda.

"Radnik je iskusna ekipa sastavljena od kvalitetnih igrača. Imali su prilike, nisu ih iskoristili, ali ja čestitam svojim igračima na velikom zalaganju", dodao je šef struke kluba sa "Tušnja".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC