• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibrahimović je u 40. godini najbolji igrač Serije A: Maldini da spremi ugovor, daću "makazicama" i sljedeći put!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Zbog njega je Milan na čelu tabele.

 zlatan-ibrahimovic-gol-udineze-milan-golovi-u-milanu-najbolji-strelac-italije-serija-a Izvor: Andrea Bressanutti/LaPresse via AP/Tanjug

"Zašto da trčiš, kad možeš da letiš?"

Tu poruku okačio je na svoj Instagram profil Zlatan Ibrahimović (39) u nedjelju, poslije još jedne utakmice u kojoj je donio Milanu pobjedu. 

Možda će vas zanimati

Na gostovanju Udinezeu, on je "makazicama" obezbijedio trijumf roso-nerima u 83. minutu, postavio ih u vrh tabele i još jednom oduševio sve koji vole fudbal.

Poslije utakmice, on je imao poruku za Paola Maldinija, klupsku legendu i tehničkog direktora kluba.

"Navijači žele da ostanem? Reći ću Paolu da mora da mi da novi ugovor, inače neću igrati sljedeću utakmicu. Neka pritisak sada pređe na njega", nasmijao se Ibrahimović na pitanje o podršci pristalica Milana.

Izvor: Tanjug/AP, Andrea Bressanutti/LaPresse

U ovom trenutku, Ibrahimović je prvi strijelac Serije A sa osam golova, uz dvije asistencije. Dao je gol u svakom prvenstvenom meču ove sezone u kojem je nastupio, a u međuvremenu je pobijedio i koronu, zbog koje je bio na kratkom "bolovanju".

Zaista impresivno za centarfora u 40. godini, koji je pod ugovorom do kraja sezone.

"Tek se zagrijavam. Rekao sam vam i prije nekoliko mjeseci. Prije pola godine, kada sam došao, govorili su da oni koji se vrate u Milan uvijek propadnu. Odgovorio sam im da nikad nisam izgubio strast za ono čime se bavim. Uvijek imam pravi pristup. Vjerujem u ono što radim i naporno se trudim da to stvarim"

"Imamo dobar tim, mlad tim, koji vjeruje u nešto i trudi se, napreduje svakodnevno. Saigrači mi pomažu da budem na najvišem nivou i da igram kako igram, tako da zahvaljujem njima i treneru, koji je našao pravi odnos treninga, taktike i toga kako želi da me koristi", rekao je Ibrahimović.

Navijači poslije šest odigranih kola i pet pobjeda uz remi počinju da maštaju o tituli...

"Dokle ovaj tim može da stigne? Još ne pričamo o tome. Moj posao je da učinim da tim uvijek bude 'gladan', da nikad ne bude zadovoljan postignutim jer još ništa nismo osvojili. Moramo da nastavimo ovako. Suočićemo se sa teškoćama i moraćemo da prebrodimo te momente. Sve dok stvari idu dobro, nastavićemo. Važno je da nikad ne budemo zadovoljni. Idemo dobro, ali još ništa nismo osvojili".

"UŠLA JE SADA, UĆI ĆE I SLJEDEĆI PUT"

Izvor: Tanjug/AP, Andrea Bressanutti/LaPresse

Upitan za gol protiv Udinezea, odgovorio je u svom stilu...

"Pratio sam loptu, čekao sam je, da bih mogao da slavim sa saigračima. Postigao sam neke slične golove, a to je bila jedina kretnja koju sam mogao da napravim da bih dao gol. Morate da probate, da vidite da li će da uđe ili ne. Ovog puta je ušlo, sljedeći put će opet ući. Ne brinite".

Prosto, to je Zlatan Ibrahimović.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC