• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobro, moglo i moralo bolje: Trener "rudara" žali za dvocifrenom bodovnom prednošću

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iako je Rudar Prijedor na pragu jesenje titule u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske, trener Boris Savić žali za propuštenim prilikama za ubjedljiviju prednost nad konkurentima.

 Boris Savić Dobro, moglo i moralo bolje: Trener "rudara" žali za dvocifrenom bodovnom prednošću  Izvor: Promo/FK Rudar Prijedor

Rudar Prijedor pokazao je najviše u dosadašnjem dijelu prvenstva, ali četiri boda prednosti dva kola prije kraja polusezone ne mogu u potpunosti zadovoljiti trenera Borisa Savića.

Mladi stručnjak smatra da su njegovi puleni mogli i morali imati ubjedljiviju prednost nad najbližim pratiocima u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske, ali vjeruje da su i ova četiri koraka dovoljna, te da će njegov tim do kraja sezone ostati na prvom mjestu i izboriti povratak u premijerligaško društvo.

Možda će vas zanimati

"Procenat iskorišćenih šansi u prvih 13 kola je katastrofalan i to je jedan od segmenata u kojem smo u potpunosti zakazali", istakao je Savić za "Glas Srpske", apostrofirajući lošu realizaciju kao glavni uzrok nešto lošijeh bodovnog salda nego što je to moglo da bude.

"Da su naši igrači bili bar malo precizniji, naša prednost na tabeli je mogla biti daleko veća, možda čak i dvocifrena. Međutim, i pored svih tih problema u fazi napada, uspjeli smo da tokom jeseni pokažemo da nismo bez razloga jedan od najvećih kandidata za osvajanje titule i povratak u Premijer ligu", poručio je trener Prijedorčana.

Teška polusezona bliži se kraju, a strateha "zeleno-crnih" raduje činjenica da su do pauze ostala još dva kola. Rudar Prijedor ovog vikenda gostovaće Slaviji u Istočnom Sarajevu, a na zatvaranju polusezone ugostiće komšije iz Novog Grada, fudbalere Slobode.

"Od prvog kola moji igrači su bili pod opterećenjem osvajanja prvog mjesta i sigurno je da neki od njih u takvim okolnostima nisu pokazali sve što znaju i umiju. Zato očekujem da u nastavku sezone to bude mnogo bolje, tečnije i efikasnije", dodao je Savić.

Rudar Prijedor vodeći je tim m:tel Prve lige RS nakon 13 kola, sa 28 bodova, četiri više od Zvijezde 09, a pet od Slobode.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC