• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović upozorava pred paklenu nedjelju i Real: Evo šta je potrebno da se preživi nestvaran raspored crveno-bijelih!

Autor Dragan Šutvić

Nevjerovatna serija utakmica Crvene zvezde se nastavlja.

 Evroliga Crvena zvezda Real Madrid najava Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde će u petak od 19 časova na svom terenu dočekati Real Madrid u još jednoj i nizu jakih utakmca u novembru.

Poslije pobjede nad ASVEL-om dolazi jedan od najboljih timova u Evropi, a trener tima Saša Obradović je svoju ekipu pozvao na oprez.

Možda će vas zanimati

"Utakmica sa Real Madridom sada će biti potpuno drugačija u odnosu na sam start sezone, kada su igrali bez te dodatne energije. Mogu da dođu do koša na više načina, i sa više pozicija . Za takvu ekipu koja ima ogroman kvalitet, potrebno je da odigrate savršenu utakmicu kako bi ih iznenadili. Nakon pobjede u Lionu imamo dobro raspoloženje, ali moramo da budemo jako pametni u ovoj utakmici", rekao je trener crveno-bijelih.

Crvena zvezda u ovaj meč ulazi poslije mečeva sa Primorskom i ASVEL-om, a posle Reala slijedi Split, pa novo duplo kolo u Evroligi i to sa dva gostovanja.

Raspored ne dozvoljava crveno-bijelima da se opuste ni sekund, a kapiten Branko Lazić ističe da tim nije imao previše vremena za pripremu.

"Nemamo puno vremena da se pripremimo na pravi način za ovu utakmicu i za ovakvog protivnika. Zna se šta je Real iz Madrida i sa kakvim kvalitetom raspolažu. Nisu puno promijenili tim, ali osim velikog kvaliteta veliki adut u ovoj sezoni im je i to što su uigrani, odlično se poznaju. Zna se ko šta radi, igraju timski, a o kvalitetu tima u kome svako može da postigne mnogo poena i to na vrlo raznovrsne načine, ne treba ni govoriti. Međutim, i mi imamo naših aduta, odigrali smo odličnu utakmicu u Lionu, i ako odigramo meč bez previše grešaka i čvrsto, imaćemo našu šansu" rekao je Lazić.

Crvenu zvezdu u narednih sedam dana očekuje zaista nevjerovatan raspored. Poslije meča sa Real Madridom slijedi meč sa Splitom, a potom gostovanja Olimpiji iz Milana i Barseloni.

Sve se to spakovalo u nedjelju dana, a ondaslijedi “vječiti derbi”!

(mondo.rs)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC