• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlovićeva luda priča kako je dobio lažni identitet: Bio sam beskućnik od 69 godina i tako sam i izgledao!

Autor Dragan Šutvić

Srpski stručnjak je dao novi intervju i u ovom je imao snažnu poruku.

 sinisa-mihajlovic-leukemija-lazni-identitet-hemoterapija-bolest-beskucnik-69-godina Izvor: Tanjug/Massimo Paolone/LaPresse via AP

Siniša Mihajlović nastavlja da dijeli prave životne lekcije! Trener Bolonje i nekadašnji selektor Srbije ponovo je govorio o svemu kroz šta je prolazio kada je saznao da boluje od leukemije.

Srpski stručnjak i bivši reprezentativac Jugoslavije pričao je i kako je jednom prilikom imao lažni identitet!

Možda će vas zanimati

Mihajlović je medijima u Italiji otkrio da je promijenio način života kada je saznao da je bolestan, ali i prije svega da je promenio način gledanja na život.

"Razboljeti se nije ničija krivica. To se jednostavno desi. Svijet padne na vas i vi morate da reagujetr. Svako to radi na svoj način. Istina je da ja nisam heroj", rekao je Mihajlović za "Korijere dela sera".

"Bio sam tip koji je uvijek govorio o pobjeđivanju u ratu putem hrabrosti. Ali tada sam bio uplašen. Plakao sam i pitao sam se zašto ja. Molio sam Boga za pomoć, kao i svi", nastavio je Srbin da priča o borbi protiv leukemije.

Imao je još snažnih poruka.

"Oni koji ne uspiju da pobijede nisu gubitnici. To nije poraz, to je prokleta bolest. Ne postoji recept za oporavak ili ga bar ja nemam. Možda se osjećate kao ratnik, ali bez doktora ne idete nigdje. Jedina stvar koju možete da uradite je da ne izgubite želju za životom. Ostalo ne zavisi od nas", pričao je Miha.

Izvor: Tanjug/AP, Filippo Rubin/LaPresse

"Sada uživam u svakom trenutku, to prije nije bilo tako. Sve sam uzimao zdravo za gotovo. Bolest me je učinila boljim čovekom koji se trudi da uvijek vidi pozitivnu stranu. Prije tri dana sam uradio testove - krv, snimak pluća, koštana srž... Svaki put se unervozim. Sljedeći test je u junu, pa onda dva puta godišnje."

Potom je Mihajlović otkrio i nešto što do sada nismo znali.

"U bolnici Sant'Orsola su mi dali lažni identitet. Bio sam Cgikjltfr Drnovsk, beskućnik od 69 godina. Uradili su to da ne bi privlačili pažnju koji bi uznemiravali druge pacijente. Poslije dva kruga hemoterapije, i izgledao sam kao da imam 69 godina."

"Imao sam 75 kilograma i imao sam samo oko 300 bijelih krvnih zrnaca u mom tijelu. Tražio sam od doktora da me puste da idem, a onda sam skoro pao na pod pred svima kada sam ustao. Kada sam se vidio na televiziji, nisam se prepoznao. Htio sam tada da pošaljem poruku da ne treba da se stidimo bolesti. Morate da se pokažete takvim kakvi jeste", zaključio je Mihajlović.

(mondo.rs) 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC