• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragan Bajić preuzeo odgovornost za poraz Igokee u Španiji: Ne mogu da krivim momke...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Košarkaši Igokee su pokazali zube favorizovanom španskom predstavniku u četvrtom kolu Top 16 faze FIBA Lige šampiona, ali su na kraju ipak uknjižili drugi poraz.

 Tenerife - Igokea 80:75, izjava Dragan Bajić Izvor: Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

Tenerife su u prvom međusobnom duelu protutnjale kroz Laktaše i slavile sa 20 razlike, međutim u dvorani "Santjago Martin Arena", "igosi" su znatno popravili utisak.

Možda će vas zanimati

Vodili su na poluvremenu, da bi ipak krajem treće i početkom četvrte četvrtine ipak poklekli i zabilježili drugi neuspjeh u Top 16 fazi FIBA Lige šampiona.

Bilo je 80:75 (22:16, 12:19, 27:21, 19:19).

Trener Igokee Dragan Bajić čestitao je domaćinu na pobjedi, a svojim igračima na dobroj borbi i snažnom otporu favorizovanom protivniku.

"Mislim da smo veći dio utakmice dosta dobro odigrali, u većoj mjeri smo ispoštovali dogovor, međutim, vjerovatno zbog našeg dugog puta, dolazilo je do nekih početničkih grešaka. Ovako iskusan tim kao što su Tenerife to zna da kazni. U pripremi sam rekao da moramo imati kontrolu defanzivnog skoka, što smo jako dobro i uradili. Takođe, potencirao sam da broj izgubljenih lopti mora biti minimalan, mi smo ih imali 14, a sve su vodile do lakih poena protivnika", izjavio je Bajić.

Fenomenalnu partiju u aleksandrovačkom taboru pružio je Džeki Karmajkl sa postignutih 26 poena i sedam skokova, a podršku je imao u Stivenu Greju, koji je ubacio 15 koševa.

"Ono što je još bitno je da smo protiv ovakvog tima kakve su Tenerife morali imati još raspoloženih igrača, ali nastavljamo dalje, za par dana imamo još jedno gostovanje i tešku utakmicu. Važno je da kažem, mi smo samim plasmanom u Top 16 FIBA Lige šampiona napravili veliku stvar. Za ovaj poraz ne mogu kriviti svoje momke, ja preuzimam odgovornost", podvukao je trener Igokee.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC