• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić nakon velike pobjede protiv Cedevita Olimpije: Ključ je bila dobra odbrana!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Igokee ocijenio da je pobjeda njegove ekipe više nego zaslužena.

 ABA Dragan Bajić izjava Igokea Cedevita Olimpija Izvor: FIBA

Košarkaši Igokee napravili su ogroman korak ka plej-ofu pobjedom 76:70 protiv direktnog konkurenta Cedevita Olimpije i tako upisali 16. pobjedu u sezonu.

Imala je Cedevita Olimpija osam poena prednosti tokom druge četvrtine, ali su „igosi“ odlično odigrali treći period, a u finišu su uprkos nekim greškama priveli utakmicu kraju i slavili.

Možda će vas zanimati

 "Prvo čestitke mojim momcima na velikoj pobjedi. Znali smo u pripremi utakmice ko je preko puta nas, ali znali smo da se ne plašimo nikog pa tako ni ekipe Cedevita Olimpije koja je moćna ekipa koja je do sada igrala najljepšu košarku u poslednje vrijeme. Ključ ove utakmice bila je pametna odbrana i čvrsta, ne dozvoliti ekipi Cedevita Olimpije igru iz tranzicije pogotovo Murić i Peri koji mogu biti jako opasni. Prvo poluvrijeme smo dobro branili, međutim u pojednim momentima zbog pada koncentracije dozvolili smo im neke lake šuteve za tri poena koje su oni pogodili“, rekao je poslije utakmice trener Igokee Dragan Bajić.

Poslije druge četvrtine njegova ekipa imala je zaostatak od tri poena.

"Na poluvremenu sam sugerisao svojim momcima da moramo biti maksimalno skoncentrisani i drugo poluvrijeme, da ne smijemo dozvoliti nijedan lak šut ekipi Cedevita Olimpije, jer je poznato da ih šut za tri poena drži kada je u pitanju ovaj rezultat koji su napravili do sada. Mi smo drugo poluvrijeme kroz kombinovanu odbranu odradili jedan ogroman posao, čak je Cedevita pogađala i neke teške šuteve preko ruke. Naša kontrola skoka tokom cijele utakmice je bila na zavidnom nivou, napad se podigao u odnosu na prvo poluvrijeme i mislim da smo na kraju više nego zasluženo slavili", zaključio je Bajić.

Trener Cedevita Olimpije, Jurica Golemac koji je nakon sirene za kraj utakmice bio bijesan na svoje igrače jer za 20 sekundi napada Igokee nisu napravili faul, čestitao je protivniku na pobjedi.

"Mi danas nismo bili pravi, posebno napadački. Ne mogu ništa da zamjerim momcima na borbenosti, na želji i na htjenju. Očito je kod nas da smo u nekom padu forme zbog puno putovanja i manjka treninga, to ćemo izanalizirati i idemo dalje. Igokei želim sve najbolje u Budućnosti", rekao je Golemac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC