• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea ponovo u Španiji: Aleksandrovčani igraju dvomeč sa Burgosom

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dva meča, u utorak i četvrtak, za "igose" u FIBA Ligi šampiona.

 Burgos - Igokea FIBA Liga šampiona najava utakmica Izvor: FIBA

Košarkaši Igokee ponovo su otputovali za Španiju, gdje će večeras od 18.30 i u četvrtak odigrati dvije utakmice FIBA Lige šampiona, ovog puta protiv San Pablo Burgosa.

Prošle sedmice su "Igosi" gostovali na Kanarskim ostrvima i izgubili od Tenerifa, iako su se dobro nosili čitavu utakmicu. Vratili su se kući, ubjedljivo pobijedili Zadar, a onda se zaputili za Zagreb, pa za Frankfurt, odakle su stigli u Bilbao, da bi autobusom stigli na konačno odredište.

Možda će vas zanimati

San Pablo Burgos je aktuelni osvajač ovog takmičenja i trenutno ima najbolji učinak u Igokeinoj grupi, pošto imaju sva tri trijumfa.

Oba meča će biti odigrana na njihovom terenu zbog nedostatka termina. Španski tim je trebalo da u okviru drugog kola gostuje u Laktašima, međutim imali su nekoliko zaraženih igrača virusom korona, pa tada meč nije odigran, a klubovi su se dogovorili da oba susreta budu odigrana u Španiji.

Nimalo lak zadatak neće imati košarkaši Igokee, jer je San Pablo Burgos ponovo jedan od favorita za osvajanje Lige šampiona, ima odlično balansiran tim, koji odlično gura i u španskoj ACB ligi, gdje drže trenutno peto mjesto, a prije tri dana su kao gosti savladali Unikahu.

Barem jedna pobjeda je neophodna košarkašima Igokee, da bi ostali u trci za plasman u četvrtfinale, odnosno na završni turnir, popularni "fajnal ejt", gdje će nastupiti osam najboljih timova iz Top 16 faze.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ali, kako god da se završe ove dvije utakmice, igračima i stručnom štabu treba čestitati na svemu učinjenom ove sezone, do koje su stigli preko kvalifikacija i osvajanja drugog mjesta u svojoj grupi. Na sve to, Igokea odlično igra i u ABA ligi, vrlo blizu su plej-ofa, tako da se ova sezona mora okarakterisati kao uspješna.

(SRNA)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC