• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Jako čudan i jako pozitivan osjećaj, hvala 'igosima' na pobjedi za moj jubilej": Dragan Bajić vodio ekipu na 300. meču!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Košarkaši Igokee su lideri na tabeli ABA lige tri utakmice do kraja!

 Igokea - Cibona 88:80, izjava Dragan Bajić Izvor: KK Igokea/Nenad Vuruna

Izabranici Dragana Bajića, koji je u nedjelju uveče po 300. put u karijeri sjedio na klupi Aleksandrovčana, savladali su Cibonu u Laktašima 88:80 (21:17, 24:22, 19:14, 24:27) i trasirali put ka plasmanu u plej-of.

Možda će vas zanimati

"Jako čudan osjećaj i jako pozitivan, 300. utakmica, malo me iznenadilo. To sam juče saznao i hvala igračima na pobjedi za taj moj jubilej. Kao i naravno klubu, koji se sjetio svega i uručio mi poklon. Takođe i stručnom štabu na odličnoj sezoni iako nismo rekli posljednju riječ. Imamo još dosta do kraja i potrudićemo se da napravimo što bolji rezultat", izjavio je trener "igosa".

Bajić je o pobjedi nad Zagrepčanima ponovo uputio čestitke svojim košarkašima rekavši da je bilo jako teško igrati protiv "cibosa".

"Cibona uopšte nije tim koji zaslužuje ovo mjesto na tabeli. Siguran sam da će još rasti vremenom jer imaju dobru energiju, mladost, trčanje, skok...Na sve to smo morali da odgovorimo na najbolji mogući način i mislim da smo većim dijelom utakmice to dobro kontrolisali. Uprkos umoru s obzirom da je period iza nas bio jako ubitačan, mnogo utakmica i putovanja, pa je ova pobjeda još veća. Plus dodatna doza pritiska, koji smo sami sebi nametnuli zbog dosadašnjih rezultata. Jednostavno je to nemoguće izbjeći. Šta je tu je, imamo još tri kola do kraja, trenutno smo prvi na tabeli i to je stvarno velika stvar".

A sada Igokei predstoje ključni susreti - najprije će u nedjelju, 11. aprila, od 17 časova gostovati Crvenoj zvezdi, tri dana kasnije gostuje u "Morači" ekipi Budućnosti, dok 17. aprila, u posljednjoj rundi, u Laktaše stiže Mornar.

"Pokušaćemo u naredne tri utakmice da izvučemo maksimum da bi na kraju bili što bolje plasirani i ako nam se ukaže šansa za plej-of, mislim da ćemo je znati iskoristiti. To bi bio vrhunski rezultat gledajući na rivalske klubove, koji su uložili veliki novac i od starta konkurisali za doigravanje i ciljeve koje su ispred sebe postavili. Naši ciljevi su pred start bili poznati - da probamo kroz baraž da se domognemo FIBA Lige šampiona i to smo uspjeli, a veliki poduhvat je bio plasman u Top 16. U ABA ligi smo željeli da izbjegnemo borbu za opstanak kao prethodne dvije sezone a stigli smo do toga da tri kola prije kraja imamo 19 pobjeda",zaključio je Bajić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC