• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Veliki čovječe, srećno!'' Novici stigla dirljiva poruka: Legendarni trener Reala ispratio Veličkovića u penziju!

Autor Dragan Šutvić

Dugogodišnji trener Madriđana sarađivao je sa srpskim igračem u svojoj prvoj sezoni.

 novica veličković kraj karijere pablo laso Izvor: MN PRESS

Legendarni trener Real Madrida i jedan od najboljih stručnjaka u evropskoj košarci Pablo Laso reagovao je na informaciju da je Novica Veličković završio karijeru. Iskusni stručnjak koji deset godina predvodi španski tim objavio je na svom Tviter profilu poruku upućenu srpskom krilnom centru.

Možda će vas zanimati

Podsjećamo, juče je Veličković objavio da završava igračku karijeru, nekoliko mjeseci prije 35. rođendana. Svojevremeno jedan od najtalentovanijih evropskih košarkaša odlazi u penziju, nakon impresivne karijere koja bi bila daleko bolja da nije bilo povreda, koje su ga posebno mučile tokom perioda u Madridu.

''Veliki igrač. Veliki čovjek. Srećno u budućnosti'', napisao je Laso uz fotografiju koju je i Partizan iskoristio za objavu penzionisanja dugogodišnjeg kapitena.

Pablo Laso je 2011. godine preuzeo Real Madrid i u svojoj prvoj sezoni na klupi sarađivao je sa Veličkovićem, koji je dvije godine ranije stigao iz Partizana. Zbog brojnih povreda koje je krilni centar imao tokom igranja za španskog velikana, njegov ugovor je raskinut 2012. godine.

Nakon toga, Novica je nosio dres Mege, Brose Basketa, još jednom Mege, Trabzona i ponovo Partizana u kojem je igrao od 2016. godine do kraja karijere.

Sa Partizanom je bio pet puta šampion Srbije i pet puta osvajač Kupa Radivoja Koraća, dok je regionalni trofej podizao tri puta. Sa Realom ima pehar u Kupu kralja, a pored brojnih individualnih priznanja gdje se izdvaja ''Zvijezda u usponu Evrolige'' ima i srebrnu medalju sa reprezentacijom na Evropskom prvenstvu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC