• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Heroj Igokee slavio pred klupom bivšeg kluba: Emotivan sam čovjek, izvinio sam se Zvezdi (VIDEO)

Autori Nebojša Šatara Autori 000

Košarkaš Igokee Aleksa Radanov sa 14 poena, sedam asistencija, četiri skoka, tri ukradene lopte i indeksom 25, bio je najzaslužniji za pobjedu nad aktuelnim regionalnim šampionom Crvenom zvezdom u Laktašima.

 Igokea - Crvena zvezda 75:68, izjava Aleksa Radanov Izvor: MONDO/Goran Arbutina

"Igosi" su nanijeli prvi poraz crveno-bijelima u novoj sezoni, ali i treći uzastopni pred publikom u laktaškoj dvorani - 75:68 (21:14, 23:8, 10:22, 21:24).

Radanov. koji je večeras u domaćem timu bio najefikasniji zajedno sa Markelom Starksom, nakon utakmice je "burno" proslavio pobjedu ispred klupe beogradske ekipe, čije je boje branio do ovog ljeta.

On je u izjavi nakon utakmice uputio izvinjenje uz konstataciju da je po prirodi veoma emotivan.

"Ja sam emotivan čovjek, a kad igram protiv kluba u kojem sam bio jako dugo i gdje nisam dobio pravu šansu, možda nezasluženo, ja ne znam, ali eto dobio sam priliku da pokažem da zaslužujem i ta moja emocija nije namjerna niti uprerena protiv bilo koga, nego jednostavno sam emotivan čovjek sa punom željom da pokažem šta mogu i šta znam. To je neka moja reakcija ali svakako sam se izvinio zbog toga", rekao je Radanov.

O samom dvoboju je istakao da je najbitnija energija s kojom su Aleksandrovčani ušli u duel.

"Kao što sam rekao u najavi utakmice, najbitnije je bilo da uđemo s energijom u meč, da pokažemo da je ovo domaći teren i da ga branimo na najbolji mogući način. Odigrali smo od samog starta jako, strpljivo i pametno u napadu, radili smo stvari koje smo pripremali, tako da smo to izveli na najbolji mogući način. Tokom cijelog meča smo se pitali i priveli ga kraju s pobjedom. Dobro, bilo je oscilacija u trećoj četvrtini, ali igrali smo protiv evroligaške ekipe, koja je jedna od najboljih i osvajač ABA lige, pa 20 razlike ništa ne znači jer to oni mogu da stignu. Izdržali smo i pobijedili", rekao je bek Igokee.

Prema njegovom mišljenju, još je rano za davanje nekakvih ocjena o aktuelnom timu Dragana Bajića.

"Početak je sezone, sastavljamo se, sklapamo kockice, kako vrijeme odmiče biće to sve bolje i bolje. Evo večeras smo pokazali neki napredak u odnosu na prve dvije utakmice u ABA ligi i nadam se da ćemo tako nastaviti i igrati sve bolje", zaključio je on.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC