• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cirbes i Lazić treniraju, ali Radonjić ne žuri: Pred Albu traži "onu" atmosferu u Pioniru, strpljiv zbog povreda!

Autor Nemanja Majstorović

Dejan Radonjić strpljiv i oprezan pred meč sa Albom (1-3) u Evroligi.

 Zvezda Alba izjava Radonjića Izvor: MN PRESS

Nakon vrlo naporne serije utakmica za Crvenu zvezdu, koja je u sedam dana odigrala čak četiri meča sa polovičnim učinkom, izabranici Dejana Radonjića imali su mali predah pred Albu.

Njemačka ekipa gostuje u petak u hali "Aleksandar Nikolić" od 19 časova, a Radonjić je u razgovoru sa novinarima na današnjem treningu kazao da je iza njih zahtjevan i težak period, kao i da su nakon tog mini-ciklusa bar imali četiri dana da pripreme meč u Evroligi - i vjeruje da su to iskoristili na pravi način.

Možda će vas zanimati

"Bilo je potrebno da razmišljamo i o igračima koji se polako vraćaju. Uradili smo šta smo i planirali", rekao je danas novinarima Dejan Radonjić.

Primijećeno je da ponovo trenira Maik Cirbes, dok je tu i Branko Lazić, međutim djeluje da nije još vrijeme za njihov povratak na parket. Vjerovatno će navijači Zvezde morati još malo da se strpe...

"I Cirbes i Lazić su u trenažnom procesu i nedovoljno su spremni pošto su pauze bile duge. Kod Cirbesa je specifično zbog korone, a kod Lazića skoro 40 dana bez igre 'pet na pet'. Neki vid treninga su odradili za pripremu za ulazak u igru sa timom, stepen pripremljenosti nije onakav kakav bi trebalo da bude, pa ćemo na dan utakmice odlučiti ko će biti u sastavu", ostao je misteriozan do kraja trener Zvezde.

U analizi protivnika istakao je da Israel Gonzales samo nastavio rad svog nekadašnjeg šefa stručnog štaba Aita Garsije, ali da je bilo dosta promjena u timu i da će im biti potrebno da uđu u potrebni ritam.

"Zadržali su kvalitet koji su imali ranijih godina, tu je naravno Luk Sikma, kao i ostali igrače koji imaju kvalitet i zaslužuju respekt.. Na nama je da dođemo do kontrole i da ne dozvolimo da oni kontrolišu meč", rekao je Radonjić i zaključio:

"Ako atmosfera bude približna onoj kakva je bila u 'Pioniru' u Evroligi, to će biti značajno za nas da uz tu podršku i dobrom igrom dođemo do nove pobjede".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC