• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savanović: Snimiću film o nama, o Valensiji

Plasman Valensije u četvrtfinale Evrolige razgalio cijeli grad. Savanović priča o atmosferi u ekipi: "Urnebesne stvari se dešavaju, možda snimim i film".

 Savanović: Snimiću film o nama, o Valensiji Izvor: MONDO

"Zovem se Duško Savanović i košarkaš sam Valensije, učesnika četvrtfinala Evrolige. Uh, lijepo zvuči, zar ne? Ne mogu ni da vam dočaram kako se osećam".

Tako je srpski košarkaš počeo novi tekst na sajtu Evrolige (inače, ove sezone je stalni bloger) u kojem je pisao o uspjehu Valensije, koju je Svetislav Pešić digao iz pepela i odveo među osam najboljih evropskih ekipa.

"Imali smo problema na početku sezone, ali smo se svi svojski potrudili da popravimo stvari i ovo je nagrada za cijeli klub. Mislite da smo zadovoljni onime što smo do sada uradili? Pa, jesmo, ali ŽELIMO JOŠ VIŠE! Protiv Fenerbahčea smo prevazišli sebe, obradovali cijeli grad i ispisali smo istoriju, jer Valensija nikada nije otišla ovoliko daleko u Evroligi. Ali, nemojte da nas precrtavate. Pred nama su mečevi sa madridskim Realom i spremni smo!", poručio je Savanović.

Savanović je iznio i neke detalje u vezi sa tom istorijskom utakmicom protiv Fenerbahčea.

"Te večeri bio je rođendan Rafi Martinezu. Na tribinama je bila cijela njegova porodica. Ali, najljepši poklon dali smo mu mi, jer smo igrali super. Gotovo da čovjek poželi da je svaki dan Rafin rođendan! Dok sam igrao u Rusiji, u Kazanju, gotovo pred svaku utakmicu koju smo igrali nekome je bio rođendan. Donosili su torte u svlačionicu i pjevali smo: 'Srećan rođendan' na kraju utakmice' Poslije utakmice sa Fenerbahčeom nismo otvorili 10 flaša šampanjca, ali ako osvojimo Evroligu, eee to će da bude druga priča".

Savanović kaže i da je sjajan prognozer.

"Ljudi, da vam kažem, ja pogađam! Baš kao i ljetos pred utakmicu Španija - Srbija, rekao sam da ćemo da pobijedimo i jesmo. Ali, ne želim više da rizikujem sa tim prognozama. To je sve jedna šala. Svi koji prate košarku, znaju da ja nisam arogantan. Želim samo da vas malo zabavim. Kao što znate, igramo protiv Reala u četvrtfinalnoj seriji. To što je Etore Mesina otišao sa klupe Reala, jeste mala prednost za nas, ali Real je Real, uvijek ima jak tim. Ipak, pokušaćemo da im nađemo slabu tačku", poručio je Savanović.

O odličnoj atmosferi u Valensiji svjedoče i sljedeće Savanovićeve riječi.

"Ovo je za nas sjajna sezona i stalno se dešavaju neke smiješne stvari. Omar Kuk i Robertas Javtokas su jednostavno ludi. U svlačionici su u istom trenutku Amerikanci, Srbi, Španci, Litvanac, Ukrajinac, Francuz i Crnogorac Kuk! Ima i urnebesnih nesporazuma. Da od ovoga može da se napravi film, svakako bih učestvovao na Kanskom festivalu! Za sada, moram sve te stvari da zadržim za sebe. Pričaću sa momcima da li mogu sve te stvari da vam ispričam, zato ostanite uz ovaj sajt", piše Savanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC