• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslije sedam godina i devet trofeja u Borcu - pravac Dro! Subotić karijeru nastavlja u Francuskoj

Autor Dragan Šutvić

Slađan Subotić rukometnu karijeru nastavlja u Francuskoj.

 Slađan Subotić karijeru nastavlja u Francuskoj Izvor: Promo/RK Borac m:tel

Slađan Subotić jedan je od sedam rukometaša Borca m:tel iz prošle sezone koji u narednoj takmičarskoj godini neće ostati u klubu iz Gospodske ulice.

Karijeru će pouzdani čuvar mreže i dosadašnji kapiten banjalučkog sastava nastaviti u Francuskoj, u taboru tamošnjeg trećeligaša Droa.

"Želja mi je bila da se testiram van granica BiH. Ovo mi je prvi inostrani angažman, tako da ću imati motiv da se pokažem u što boljem svjetlu. Spreman sam za nova iskušenja i želim da se dokažem i u ovom takmičenju. Dro je klub koji se nalazi u okolini Pariza. Manji je gradić, ali imaju zaista veoma dobre uslove za rad. Ekipa su koja je izborila plasman u drugu ligu Francuske prošlesezone. Međutim, javili su mi skoro da su odustali od takmičenja u višem rangu i da su odlučili da i naredne godine igraju isti rang. Za mene će to svakako biti novi izazov da vidim kako ću se snaći u novoj zemlji i takmičenju. Nemam straha, samo motiv da se dokažem i van granica BiH jer vjerujem u svoje mogućnosti", istakao je Subotić u razgovoru za Glas Srpske.

Banjaluku Subotić napušta nakon sedam godina i devet osvojenih trofeja. Sa banjalučkim timom je osvojio dvije titule šampiona BiH, te četiri Kupa Republike Srpske i tri Kupa BiH.

"Žao mi je što idem iz Banjaluke. U Borcu sam proveo sedam sjajnih godina, tu sam puno napredovao. Ovaj klub me vaspitao ne samo kao rukometaša već i kao čovjeka. Pamtiću, naravno, samo lijepe trenutke, a, srećom, bilo ih je dosta. Stekao sam prijatelje za čitav život. Zahvaljujem ljudima sa kojima sam sarađivao u klubu, a posebno bih izdvojio trenere Mirka Mikića i Bojana Ljubišića, koji su mi puno pomogli i unaprijedili moju karijeru. Sa svima sam imao veoma dobru saradnju, a sa njima posebno", naveo je Subotić.

Osim njega, do sada su klub napustili Milenko Rožić, Rade Rađenović, Jan Sivka, Vladislav Zalevski, Amir Muhović i Vlado Draganić, te pomoćni trener Goran Trkulja.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC