• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO podkast na kakav niste navikli - Ni ABA, ni NBA! U "Šestoj ličnoj" Milan otkriva tajne nižih liga regiona

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

U najnovijoj epizodi MONDO podkasta, autor Miloš Jovanović ugostio je dobro poznato lice i glas koji ljubitelji domaće košarke odmah prepoznaju - komentatora TV Arena sport Milana Cakovića.

 MONDO podkast na kakav niste navikli - Ni ABA, ni NBA! U "Šestoj ličnoj" Milan otkriva tajne nižih liga regiona Izvor: MONDO

Pošto je Edin na "radnom odmoru" u Kaliforniji, a i ABA kolo je ionako nepotpuno (Mega je morala da odgodi meč zbog mini-epidemije u sastavu), ove nedjelje bavimo se nekim drugim temama. I vjerujem da će vam se svidjeti, jer je odziv na ove stvari svaki put odličan.

Pogledajte

55:34
ŠESTA LIČNA - NIŽE LIGE!
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Naime, sa nama je opet u studiju jedan od najvećih poznavalaca nižih rangova u regionu, legendarni Milan Caković. Leteći Pančevac, poznat po svom stručnom komentaru na utakmice druge ABA lige i KLS-a, dolazi kod nas u podkast da gledaoce uputi u sve tajne nižih liga ove sezone!

Prva tema biće Druga ABA liga, koja je već odradila tri od svojih pet planiranih balona. Nakon mečeva u Čajetini, Osijeku i Sarajevu, na čelu tabele nalazi se banjalučki Borac sa skorom 7-0. Dragan Nikolić usadio je čeličnu disciplinu u svoju ekipu, koja beskrajno vjeruje u njega, i oni sa pravom prate njegove taktove. Prvi pratioci su MZT, Mladost i Široki, i svaki vreba svoju priliku za viši plasman.

U grupi od šest ekipa koje se bore za plej-of, pre svih se ističu Sparsi, Helios, Sutjeska i Zlatibor, koji svi imaju po četiri pobjede i tri poraza. Ispod njih su Vojvodina i Lovćen, dok su za sada malo udaljeniji Podgorica, Rogaška, Pelister i Vrijednosnice iz Osijeka – ovi posljednji za sada nemaju nijedan trijumf.

Što se KLS-a tiče, i tu je zanimljivo. Trenutno se za vrh bore četiri ekipe – tri već spomenuta tima iz druge ABA lige i Vojvodina Mute Nikolića. OKK, Dinamik, Radnički iz Kragujevca i Sloga su u "pelotonu", Novi Pazar, Vršac, Metalac, Dunav i Zdravlje negdje između, a za opstanak se trenutno bore Kolubara, Tamiš i Slodes.

Osim detaljne analize oba takmičenja, biće naravno malo riječi i drugoj muškoj ligi Srbije – nekoliko starih znanaca prijeti da se umiješa za ulazak u KLS, prije svega Spartak i Pirot, dok u grupi A odlično igra čačanski Železničar.

Kako god okrenete, biće zanimljivih tema za sve – nakon ove epizode, ispratićemo godinu sa tradicionalnim "best of" klipom!

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC