• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nadam se Jokiću u dresu Srbije, ali smo nerazumni" - Divac brani Nikolu: Za 20 godina promijenile se 3 stvari!

Autor Dragan Šutvić

Najbolji centar na svijetu mogao bi opet da zaigra za nacionalni tim, ali nema razloga za nerazumijevanje ako se to ne desi.

 vlade divac o nikoli jokiću Izvor: Profimedia/MN Press

Nikola Jokić je najbolji srpski košarkaš za 2021. godinu, a na promociji knjige Svetislava Pešića o centru Denvera govorio je i čovjek koji je vrata NBA lige otvorio mnogim igračima sa srpskih prostora. Vlade Divac očekuje Jokića u nacionalnom timu, ali...

Svjestan je nekadašnji košarkaš da ne zavisi sve od momka iz Sombora. Situacija u svetskoj košarci drugačija je nego kada je on u dresu Jugoslavije, predvođen Svetislavom Pešićem stizao do zlatnih medalja.

Možda će vas zanimati

Zato ima puno razumijevanje...

"Očekujem i nadam se da će se Jokić pojaviti, ali ljudi moraju da se razumiju - dosta se promijenilo opterećenje, košarka, raspored. Treba ga podržati šta god da odluči. Ako se bude osjetio odmoran, siguran sam da će se odazvati. Ne daj Bože neka povreda ili umor, ali i tada treba razumjeti... Nismo mi samo emotivni nego i nerazumni", rekao je Vlade Divac.

Prošlogodišnje MVP priznanje za srpskog košarkaša nije nikakvo iznenađenje za Divca jer Jokić godinama pokazuje kvalitet.

"Ništa čudno što je Srbin MVP NBA lige. To je pokazatelj da Srbija, iako mala zemlja, još važi za silu u košarci. Nikola je i u prethodnom periodu pokazao da je jedan od najboljih igrača lige", zaključio je nekadašnji centar.

O Nikoli je nedavno govorio i Svetislav Pešić, a o tome koliko je dobar košarkaš najbolje će vam posvjedočiti izjave trenera Denver Nagetsa - udao bi ćerku za Jokića, ali ne misli da je Nikola seksi.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC