• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bez trojice u Berlinu, Radonjić vodi sina legende kluba! Crveno-bijeli jure TOP 8, u sastavu i dva iznenađenja!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda u narednom kolu Evrolige gostuje Albi u Berlinu. U avionu će se naći i dvojica mladih igrača.

 crvena zvezda gostuje albi Izvor: MNPRESS

Crvena zvezda je u igri za plasman u TOP 8 Evrolige. Vodiće se velika borba do samog kraja ligaškog dijela sezone i pokušaće da se nađe među ekipama koje nastavljaju takmičenje. Da bi u tome uspjeli moraće da nastave sa dobrim rezultatima i da pronađu put do uspjeha u narednim mečevima. Čekaju ih tri gostovanja u nizu, prvo Alba, pa Bajern i Žalgiris i na kraju meč sa Efesom kod kuće.

Jasno je da crveno-bijele čeka težak zadatak u preostalim utakmicama, ali će probati da obraduju navijače i dođu do četvrtfinala. Prva prepreka na tom putu im je u Berlinu. Igraju protiv tima koji ih je pobijedio u Beogradu i biće to jedan dodatni motiv za sljedeći duel.

Možda će vas zanimati

Trener srpskog tima Dejan Radonjić je na otvorenom treningu razgovarao sa predstavnicima medija i najavio je taj duel. Neće putovati trojica igrača, ali će se u sastavu naći dva iznenađenja, dvojica mladih igrača. Putovaće sin legendarnog Milenka Topića Nikola Topić i Luka Vudragović.

"Idemo u goste Albi, ekipi koja je u dobroj formi. Tokom sezone je pokazala da može da igra na visokom nivou, jedan od boljih mečeva su odigrali ovdje kada su nas nadigrali i slavili. U Berlin idemo oslabljeni bez Holinsa, Lazića i Cirbesa. Igramo sa kvalitetnim protivnikom, biće potrebno da izvučemo maksimum i da probamo da tražimo šanse za dobar rezultat", rekao je Radonjić.

Izvor: MN PRESS, Twitter/KK Crvena zvezda

Alba je ekipa koja baš ne leži Zvezdi. Imaju specifičan stil igre i sa tim su pravili dosta problema crveno-bijelima u posljednje vrijeme.

"Potrebno je da se adaptiramo situaciju u kojoj se nalazimo. Ostali smo bez dva važna igrača, prije toga smo imali dobru situaciju gdje smo bili u dobrom ritmu. Igrama smo nagovijestili da bismo mogli da nastavimo tako. Sada opet treba da se pregrupišemo i da probamo u novim okolnostima da napravimo to da izvučemo maksimum. Malo nas to uslovljava. Igrali smo meč protiv Cibone koji nije adekvatan reper, s obzirom na stanje prije tog meča i stanje u kom smo se nalazili. Treba vidjeti kako ćemo mi da izgledamo. Protivnik je dobar, ima dobar potencijal, igraju dobro, kadri su da igraju na visokom nivou, sa puno trčanja i dobrih elemenata i odbrana na koju moramo da se adaptiramo. Probaćemo da se spremimo što bolje."

Na kraju je pričao o borbi za četvrtfinale Evrolige.

"U trenutnoj situaciji je deplasirano pričati o tome. Mi smo napravili to što smo napravili. Imamo četiri kola, tri na strani, pa meč sa prvakom Evrope. Raspored nije baš dobar, ima i drugih timova koji imaju svoje želje i ambicije. Idemo polako, imamo te nove okolnosti i treba da vidimo kako ćemo se snaći i koliko možemo", zaključio je Radonjić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC