• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Teo mi je kum, ali nismo pričali godinu dana"! Nenad Krstić otkrio kada su se posvađali - 12 mjeseci ćutali u sobi!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nenad Krstić otkrio zanimljivu anegdotu o svađi sa kapitenom srpske repezentacije.

 Nenad Krstić i Miloš Teodosić nisu pričali godinu dana Izvor: MN PRESS

Legendarni srpski centar Nenad Krstić otkrio je za Evroligin dokumentarac o "Srbiji, zemlji MVP-eva" kako čak godinu dana nije razgovarao sa svojim kumom Milošem Teodosićem. I to dok su bili saigrači i cimeri!

Nekadašnji kapiten reprezentacije otkrio je koliko je blizak sa Teom, osvajačem Evrolige iz 2016. godine, ali i kako su se jednog ljeta posvađali i nisu mogli da to ostave za sobom čitave sezone

"Posvađali smo se na pripremama reprezentacije i godinu dana nismo pričali. Možete da zamislite kako je bilo kada ste godinu dana cimer sa nekim, a ne razgovarate. Igrali smo u finalu i mislim da je to bilo najbolji trenutak za nas da igramo zajedno. Uvijek mi je dodavao loptu, poslije toga smo naravno nastavili da razgovaramo, ali mi je dodavao i kada nismo pričali", rekao je Krstić.

Teodosić je i on su sjajno sarađivali i u Moskvi u dresu reprezentacije, osvajali trofeje i velike medalje, a Teo je ove nedelje sa Virtusom ponovo na tronu, jer je osvojio Evrokup i vratio se u Evroligu, čiji je bio MVP 2010.

"Igrao sam sa Milošem od 2011. do 2013 u CSKA, ali i od 2008. do 2014. u reprezentaciji i znam ga veoma dobro. Prošli smo kroz mnogo dobrih i loših stvari. Mi smo kumovi i veoma, veoma smo bliski. Igrao sam sa njim na poziciji 'pet', dobio sam mnogo lakih koševa. Ne morate da budete mnogo dobri igrači da biste uz njega pogađali. On čini stvari mnogo lakšim na terenu, a ostale igrače čini boljim. To je veoma važno za velike igrače", dodao je Krstić.

Krstić je poslije Moskve dvije godine nosio dres Efesa i poslije nekoliko teških povreda završio veliku karijeru 2016. Nažalost, sa samo 33 godine.

Nenad Krstić o Milošu Teodosiću
Izvor: Youtube/Euroleague Basketball

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC