• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ujedali smo! Počeli su da biju, ali odgovorili smo i na to: Kako je Srbija razbila Finsku? Najbolje je opisao Nedović!

Autor Haris Krhalić

Srpski reprezentativac slikovito opisao igru "orlova" u trijumfu protiv Finske, za skor 3-0 na Evropskom prvenstvu u Češkoj.

 Nemanja Nedović nakon Finske Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije deklasirala je Finsku, oduševila sve košarkaške stručnjake, a poslije meča "orlovi" nisu sebi dopustili euforiju. Nemanja Nedović odigrao je najbolji meč na turniru, ubacio 14 poena, pa hladne glave odgovorio na pitanje da li je iznenađen. "Da li sam iznenađen? Možda jesam malo, možda nije realno baš 30 razlike, ali s obzirom na to kako smo ušli i odigrali cijelo poluvrijeme, mislim da smo zaslužili. Sjajna energija, ujedali smo 40 minuta, pogotovo u odbrani. To je recept za dalje. Nismo se opustili u drugom poluvremenu i drago mi je zbog toga. Oni su počeli malo da biju, ali odgovorili smo na to i sada idemo da se odmorimo", izjavio je on za Radio-televiziju Srbije.

"Ko god uđe na teren doprinosi u velikoj mjeri. Milutinov i Vanja nam fale. Mile se vratio, Vanju čekamo, bitan je šraf naše ekipe".
Selektor je na poluvremenu rekao da je zadovoljan i vjerujem da će biti", dodao je Nedović, dok su oduševljeni navijači uz ovacije ispraćali košarkaše u svlačionicu kroz miks zonu. Potom je pred mikrofon stao kapiten - Vladimir Lučić.

"Prije svega, sjajno smo ušli u utakmicu sa velikom energijom, uz požrtvovanje cijele ekipe. Odigrali smo jako dobro poluvrijeme, a poslije smo samo održavali razliku. Da li je ovo recept ? Hoćemo da dižemo formu kroz Eurobasket, kroz utakmice u grupi, a poslije se nadamo uspjehu u Berlinu. Imamo skor 3-0, ali gledamo samo sebe, najvažnije je da smo bez poraza, hoćemo da prvoplasirani završimo ovu grupu i da se spremamo za nastavak takmičenja. Rezultatska iznenađenja koja su se desila i koja će se vjerovatno dešavati ne garantuju da će prvoplasirani imati 'najlakšeg' protivnika, ali gledamo sami sebe", poručio je lider "orlova".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC