• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u Laktašima redovno gubi: Crveno-bijeli dobro pamte poraze dok putuju na derbi kola!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda odlazi na zahtjevno gostovanje

 Crvena zvezda gostuje Igokei Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda u ponedjejljak gostuje Igokei (od 18 časova), na terenu na kojem je doživjela tri uzastopna poraza. Tim Vladimira Jovanovića stiže u Laktaše poslije trijumfa protiv Bajerna u Evroligi, ali i svjestan kvaliteta domaćih i nezgodne tradicije svog kluba na tom parketu. Poznato je da povrijeđeni Luka Mitrović neće moći da igra za Zvezdu.

"Očekuje nas veoma teška utakmica poslije iscrpljujućeg meča sa Bajernom. Igokea nas je pobjeđivala u posljednje tri utakmice u Laktašima, što je još jedna činjenica koji treba da izazove našu reakciju, veliku angažovanost i dodatnu energiju. Igramo protiv tima koji je izuzetno kvalitetan, koji posebno dobro igra na svom terenu, mijenjaju odbrane što će zahtijevati našu dodatnu koncentraciju u napadu. Već sam govorio poslije Bajerna sa kojim problemima smo ušli u taj meč, nadam se da ćemo da odigramo dobru utakmicu u paklenom ritmu u kome se nalazimo, ali to je nešto što je sada već svakodnevica", rekao je trener crveno-bijelih za klupski sajt.

Crveno-bijeli će u nedjelju nakon treninga krenuti u Laktaše, a kapiten Branko Lazić rekao je da su u Zvezdi svjesni kvaliteta narednog protivnika.

"Dobro poznajemo ekipu Igokee, odigrali smo puno utakmica, i nema sumnje da nas očekuje vrlo težak duel u Laktašima. Neki momci su se promijenili u tom sastavu, ali trener Bajić je i dalje tu što garantuje da će nas dočekati motivisan i dobar tim. Ne zaboravljamo da nismo pobijedili u posljednjim mečevima tamo i to je svakako dodatni motiv za nas, da uz podršku naših navijača kojih je zaista mnogo u Republici Srpskoj dođemo do pobjede nakon zahtjevne utakmice sa Bajernom."

Crvena zvezda je u Laktašima izgubila u posljednja tri sureta - počev od debakla u decembru 2020, potom u polufinalu ABA lige 2021, kao i početkom prošle sezone. Posljednju pobjedu Zvezda je u Laktašima ostvarila krajem januara 2020. godine, a međusobni skor u mečevima dva tima je 17:8 za Zvezdu.

Jovanovićeva ekipa će se odmah poslije utakmice vratiti u Beograd, jer će u srijedu otputovati na evroligaško gostovanje Monaku.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC