• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Procurili detalji Kampacovog ugovora sa Zvezdom: Tu je više godina, dobiće milione, ali postoji jedan problem!

Autor Haris Krhalić

Može da ode već na ljeto i to praktično besplatno, to može da predstavlja problem za Crvenu zvezdu kada je Fakundo Kampaco u pitanju.

 Detalju ugovora Kamapaca i Zvezde Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je šokirala cijelu košarkašku Evropu kada je u ponoć odjeknula vijest da je Fakundo Kampaco novi košarkaš crveno-bijelih. Nagađalo se prethodnih dana da bi to moglo da se desi, ali je ipak bilo skepse jer su mnogi drugi klubovi željeli iskusnog Argentinca, a uz to on je htio da ostane u NBA. 

Na kraju je njegov agent došao u "Pionir" na meč sa Olimpijom iz Milana i riješio sve oko transfera još jednog Argentinca u redove crveno-bijelih, a "Marka" je objavila detalje dogovora Kampaca i kluba sa Malog Kalemegdana.

Kako se navodi srpski klub je sa iskusnim argentinskim plejmejkerom potpisao ugovor na dvije sezone, u kome će Argentinac dobiti ukupno 4.300.000 evra!

Do kraja tekuće sezone Kampaco će od Zvezde dobiti 1.800.000 evra, a za narednu godinu mu sljeduje 2.500.000. Ipak postoji mogućnost raskida ugovora na ljeto za samo 50.000 evra, što bi Kampaco vjerovatno iskoristio ukoliko se pojavi neka NBA ponuda za njega. 

Razlog zbog koga on "juri" NBA ponude je zapravo njegov bivši klub Real Madrid. Kada je odlazio u Denver kod Nikole Jokića dogovorio je da "kraljevskom klubu" plati odštetu od 6.000.000 evra i sada im još uvijek duguje 2.600.000 evra i navodno je razgovarao sa ovim klubom o tome kako da nastavi da isplaćuje svoje obaveze. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dejan

A zvezdin budzet 10 miliona. To znaci da polovina ide na Kampaca.. Covicu? Jel to istina???

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC