• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da sam otišao kod Duška Ivanovića, on bi me resetovao! Bivši as Partizana žali: Kod njega bih postao OZBILJNIJI igrač!

Autor Dragan Šutvić

Milan Mačvan žali što u karijeri nije sarađivao sa Duškom Ivanovićem.

 milan mačvanali što ga nije trenirao duško ivanović Izvor: Printscreen/Twitter/JaoMile podcast/MN PRess

Milan Mačvan (33) završio je karijeru i priznao da žali zbog jedne stvari, što nije sarađivao sa Duškom ivanovićem! Nekadašnji košarkaš Partizana uvjeren je da bi postao bolji igrač da je radio sa sadašnjim trenerom Crvene zvezde u ranijem periodu u karijeri, to se nije dogodilo.

Prilikom gostovanja u podkastu "Jao Mile" govorio je o momentima sa početka karijere. Krenuo je u FMP-u, pa je onda proveo tri sezone u Hemofarmu i onda je potpisao za Makabi. Tamo se nije naigrao, bio je na pozajmici u Partizanu, pa je otišao u Galatasaraj. U tom periodu je mogao da ode u Baskoniju kod Ivanovića, do toga nije došlo, a toga se prisjetio.

"Mislio sam da će me Makabi dovesti da igram. Da sam u tom trenutku, pred tu sezonu otišao kod Duška Ivanovića, on bi me otrijeznio odmah, resetovao bi me. Rekao bi 'druže, to, to i to'. On bi od mene napravio igrača. Za stepenik bih ozbiljniji igrač bio. U Makabiju su treninzi bili sat vremena, dolazio sam ja nešto ranije, radio, održavao formu. Znaš kad bi to bilo kod Duška. Imaš 21 godinu i treniraš sat vremena, propast. Bolje da ti kažu da ne igraš mjesec dana i da ideš da se sunčaš", slikovito je opisao Mačvan.

Poslije epizode u Galatasaraju vratio se u Partizan, pa je igrao za Armani, Bajern i Alvark Tokio. Osvajao je titule u Itaiji, Turskoj, Srbiji, Njemačkoj, Izraelu, sa reprezenacijom je u seniorskoj konkurenciji osvojio srebro na Olimpijskim igrama u Riju, dva srebra na Evropskim prvenstvima u Poljskoj i Turskoj i četiri zlata sa mlađim kategorijama. Uprkos svim tim uspjesima uvjeren je da je mogao još više, da nije bilo potpisa za tim iz Izraela...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC