• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TEŽAK PORAZ Igokee m:tel u "Morači"! Studentski centar imao i PLUS 36 - glavobolja za Bajića pred plej-in Lige šampiona!

Autor Dragan Šutvić

Igokea m:tel pružila je razočaravajuću partiju u posljednjoj zvaničnoj utakmici u 2022. godini, za glavobolju Dragana Bajića pred novogodišnje praznike.

 studentski centar igokea  Izvor: ABA liga/Filip Roganović

Košarkaši Igokee m:tel doživjeli su težak poraz ove srijede u Podgorici protiv Studentskog centra!

U posljednjoj zvaničnoj utakmici u godini na izmaku, a u okviru 13. kola ABA lige, tim Dragana Bajića je kasnio čak 36 poena za domaćima, da bi u finišu uspio da poraz učini koliko-toliko pristojnim:

STUDENTSKI CENTAR – IGOKEA M:TEL 104:85

(21:22, 38:23, 23:12, 22:28)

Nakon prilično "tvrde" prve četvrtine, u kojoj su se timovi smjenjivali u vođstvu, ekipa iz Aleksandrovca je u prva tri-četiri minuta praktično "nestala" sa terena.

U tom periodu, igrači Studentskog centra su kreirali seriju 19:0 i stekli ubjedljivu prednost (40:22), a ništa bolje za Igokeu m:tel stvari nisu izgledale do kraja poluvremena, u kojem su ukupno primili 59 poena.

Ništa bolje stvari za Igokeu m:tel nisu izgledale ni u preostala dva kvartala

Štaviše – veoma raspoloženi domaći tim je gospodario parketom "Morače" i u preostalih 20 minuta dokrajčio rivala, čiji je maksimalni minus na večerašnjem meču iznosio 36 poena (99:63).

Ovaj debakl može da ima veliki značaj na kraju ligaškog dijela sezone, kada se budu "svodili računi" za plasman u plej-of, s obzirom da su Studentski centar i Igokea m:tel, prema trenutnom stanju na tabeli, direktni konkurenti za doigravanje.

Prvi meč u 2023. godini Igokea m:tel će odigrati 4. januara, kada će u prvoj utakmici plej-ina FIBA Lige šampiona gostovati šampionu Izraela, Hapoelu iz Holona.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC